Napisano 10 Październik 200717 l Postanowiłem że wkońcu coś zapostuje i pokażę coś swojego. Przeglądałem sobie stronkę velvet.de i znalazłem czołówkę superkina. No i postanowiłem sobie że w ramach zabawy zrobię sobie takie pomieszczenie (czy jak to tam inaczej nazwać) jak w tej czołówce. Narazie wyskrobałem coś takiego: Athlon 3000+, 1,5GB ram Max 9, Vray, czas: 6 minut 52 s. Proszę o komentaże. Edit: Zaraz siadam do materiałów... coś czuję że będzie ciężko
Napisano 10 Październik 200717 l Autor hmm szczerze mówiąc jeszcze nie wiem. Może... Tak dla przyjemności... nie mam ostatnimi czasy weny twórczej to się za cos chciałem zabrac... Renderuje sie update :)... Edit: okej trochę zmieniłem sufit... edit: mały update troszkę się materiałami bawiłem okej i teraz mam dylemat, pomóżcie, bo nie wiem czy mam robić wersję czarną czy białą ;P chyba zrobię czarną
Napisano 12 Październik 200717 l imo czarna tez lepsza, choc nie dokonca rozumiem koncepcje, musze obejzec tą czołówkę to cos powiem
Napisano 12 Październik 200717 l Ja to kompletnie nie rozumiem co to jest i co to ma być. To jest nas 2 :D
Napisano 14 Październik 200717 l Autor http://www.velvet.de > velvet design > 06 > tvn superkino > high res tym to ma byc... prawdopodobnie zrobie z tego animke. ale teraz jestem poza domem stad brak updejtow