Innos Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Ostatnio bawię sie Zbrushem. Mam nadzieje ze sie podoba. (ręce są nie tknięte podobnie jak nogi wiec wygladaja ultra super nie ladnie :d
deha21 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Zmień sobie podpis :P Nie jestem specem ale wydaje mi się, że trochę nie proporcjonalnie. Chyba musiałbyś powiększyć nieco biorda i pogrubić uda (wiem, że są nietknięte). No i mięśnie klatki piersiowej są ... dziwne :P Przeglądnij sobie anatomie człowieka.
pixar Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Za mała główka w porównaniu z posturą ciała, ale ogólnie bardzo łądnie
Secator Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 Za mała główka w porównaniu z posturą ciała, ale ogólnie bardzo łądnie Mały rozumek :) A prace bardzo fajne!
zgred Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 trol fajny, ja bym nie zmniejszal glowy a nogi :P
briz Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 detal na zbroji powinien być barrdziej widoczny, też te gumowe rękawiczki trochę nie pasują :)
Rekomendowane odpowiedzi