Napisano 13 Październik 200717 l Witam milosnikow Maya, moze mi ktos pomoc z wytloczeniem jednego z elementow. Spojrzcie na rysunek ponizej: Moze mi ktos powiedziec jak wytloczyc forme skladajaca sie z dwoch roznych otworow ? W maxie dosyc banalnie to wyglada...z reszta jak wszystko w porownaniu do Majki... bo sie attach`uje dwie krzywe i sie wytlacza obiekt zgodnie z profilem... polaczylem dwie krzywe profilu 4 attache, podobnie dwie krzywe profilu 5 i lofter traktuje mi je jako osobne i tworzy ksztalt traktujac elementy profilu 4 jako osobne profile... to samo sie dzieje z 5 profilem... jest ktos w stanie wytloczyc taki bajer i podeslac *.ma ? albo powiedziec jak to zrobic i co robie zle... dlugasx
Napisano 13 Październik 200717 l O ile dobrze rozumiem co kombinujesz, to można tak: 1, 2, 3 -> loft; 4, 5 -> loft; 4, 5 -> loft; zaznaczasz odpowiednie trzy isoparms -> planar Pozdrawiam.
Napisano 14 Październik 200717 l Autor xeav napisał: na górnym kółku, Sufrfaces> Planar i trim dzieka... juz mam :)