MaGuu Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Witam, Zdecydowany jestem na zakup tego laptopa - http://www.allegro.pl/item254598468_hp_pavilion_dv6000_core_2_duo_1_66_1024_100_fv_gw.html I tutaj pytanie, czy ktoś posiada może taki model, jak on sie sprawuje? Warty jest polecenia? I czy ryzykowali byście kupno na allegro? Z góry dzięki za odpowiedzi :]
thud Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 hej, moja kolezanka go ma (albo odrobine wyzszy model - nie pamietam), problem miala z tym o tyle, ze sformatowala obie partycje (na jednej byly instalki windowsa) i miala klopoty z instalacja innej wersji (np. Professional). Nie dostala zadnej serwisowej plytki itp. Poza tym musialem w Biosie kombinowac z wlasciwosciami dysku a potem jeszcze ze sterownikami zeby wszystko bylo ok (wiec jak cos potem to mam potrzebne materialy do instalki). Kupila go w Stanach Zjednoczonych, ale tu chyba jest podobny problem (jak sie myle to poprawic mnie :)). Sam laptop bardzo dobrze sie jej sprawuje i jest ok. Aha i tak patrzac w przyszlosc ogolnie o laptopach - duzo znajomych ktorzy kupili sobie 15''4 i wyzej zaluja teraz bo duzo go woza a niewygodnie jest im z takim klocem jezdzic (taka ogolna uwaga - choc jak kto woli oczywiscie). W zasadzie ja mam 15'' i jest w sam raz dla mnie pzdr thud
grass Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 jezeli grasz w gry to ta karta jest za slaba INTEL Graphic Media Accelerator 945 128MB , i w zaleznosci jaki system planujesz do Visty 1gb to za malo
MaGuu Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 thud: Ale ten laptop jest bez oprogramowania, czyli chyba nie ma tej partycji z backupem windowsa...czy coś takiego, nie znam sie. Wiec CHYBA nie powinno być kłopotów z instalowaniem jakiegokolwiek wina? grass: Windows XP. W gry nie gram, laptop potrzebny do auto/archi cada i trochę do 3ds maxa:] No i wiadomo PS :] polka dot: co po co?:)
thud Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 hmm, szczerze to nie mam pojecia, w kazdym badz razie jak nie bedzie Ci sie chcial Win zainstalowac daj znac :D
hcpiter Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 kolezanka kupila zadowolona :) Ja tez czego szukam i chyba tego tez wybiore :] widzialem go w sklepie i super sie prezentuje :D pozdro
Rekomendowane odpowiedzi