Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej, moja kolezanka go ma (albo odrobine wyzszy model - nie pamietam), problem miala z tym o tyle, ze sformatowala obie partycje (na jednej byly instalki windowsa) i miala klopoty z instalacja innej wersji (np. Professional). Nie dostala zadnej serwisowej plytki itp. Poza tym musialem w Biosie kombinowac z wlasciwosciami dysku a potem jeszcze ze sterownikami zeby wszystko bylo ok (wiec jak cos potem to mam potrzebne materialy do instalki). Kupila go w Stanach Zjednoczonych, ale tu chyba jest podobny problem (jak sie myle to poprawic mnie :)). Sam laptop bardzo dobrze sie jej sprawuje i jest ok.

Aha i tak patrzac w przyszlosc ogolnie o laptopach - duzo znajomych ktorzy kupili sobie 15''4 i wyzej zaluja teraz bo duzo go woza a niewygodnie jest im z takim klocem jezdzic (taka ogolna uwaga - choc jak kto woli oczywiscie). W zasadzie ja mam 15'' i jest w sam raz dla mnie

pzdr thud

Napisano

jezeli grasz w gry to ta karta jest za slaba INTEL Graphic Media Accelerator 945 128MB , i w zaleznosci jaki system planujesz do Visty 1gb to za malo

Napisano
  • Autor

thud: Ale ten laptop jest bez oprogramowania, czyli chyba nie ma tej partycji z backupem windowsa...czy coś takiego, nie znam sie. Wiec CHYBA nie powinno być kłopotów z instalowaniem jakiegokolwiek wina?

grass: Windows XP. W gry nie gram, laptop potrzebny do auto/archi cada i trochę do 3ds maxa:] No i wiadomo PS :]

polka dot: co po co?:)

Napisano

hmm, szczerze to nie mam pojecia, w kazdym badz razie jak nie bedzie Ci sie chcial Win zainstalowac daj znac :D

Napisano

kolezanka kupila zadowolona :)

Ja tez czego szukam i chyba tego tez wybiore :] widzialem go w sklepie i super sie prezentuje :D

pozdro