ForFun Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Witam, mam problem gydyż nie mam pojęcia jak dodać krzesła na trybuny stadionu :) czy mógłby ktoś mi w tej sprawie pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 wymodelować , ustawić display as box i skopiować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 mnie ciekawi jak zrobiłeś stadion, że nie wiesz jak zrobić krzesła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 mnie ciekawi jak zrobiłeś stadion, że nie wiesz jak zrobić krzesła? Krzesła to akurat wiem jak tylko jak je nanieść na trybuny (o to mi chodziło):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioootras Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 najlepiej jednym z wejść na ten stadion :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jefim Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 pamiętaj ino o kopiowaniu krzeseł przez instance lub reference gdyż wówczs są traktowane jako jeden element i nie zwiększa to wielkości pliku !!!!! no i oczywiście dużo szybciej chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 thx mam nadzieje że to coś mi pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 wszystko zależy jaki ma być stadion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 wszystko zależy jaki ma być stadion? Poprostu zwyczajny, dopiero zaczynam "zabawe" ze stadionami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Możesz użyć na przykład array'a, kopiować po ścieżce, itp pozdr;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 no tak euro 2012 sie zbliża to ludzie sie biorą za stadiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 no tak euro 2012 sie zbliża to ludzie sie biorą za stadiony Tu nie chodzi o Euro tylko poprostu chciałbym się tego nauczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 mam w sumie jeszcze jedno pytanko bo te trybuny to ja robie ze "stairs" a czy z "box"-a można zrobić też takie stopnie ale nie za pomocą extrude tylko jakoś inaczej?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 zrób splajnem wytłaczanym np. profil narysowany linią + ścieżka i modyfikator bevel profil. możesz wtedy robić nawet po łuku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForFun Napisano 14 Październik 2007 Autor Share Napisano 14 Październik 2007 zrób splajnem wytłaczanym np. profil narysowany linią + ścieżka i modyfikator bevel profil. możesz wtedy robić nawet po łuku. WIELKIE DZIĘKI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi