Napisano 13 Październik 200717 l Witam, mam problem gydyż nie mam pojęcia jak dodać krzesła na trybuny stadionu :) czy mógłby ktoś mi w tej sprawie pomóc. Pozdrawiam
Napisano 13 Październik 200717 l Autor mnie ciekawi jak zrobiłeś stadion, że nie wiesz jak zrobić krzesła? Krzesła to akurat wiem jak tylko jak je nanieść na trybuny (o to mi chodziło):)
Napisano 14 Październik 200717 l pamiętaj ino o kopiowaniu krzeseł przez instance lub reference gdyż wówczs są traktowane jako jeden element i nie zwiększa to wielkości pliku !!!!! no i oczywiście dużo szybciej chodzi
Napisano 14 Październik 200717 l Autor wszystko zależy jaki ma być stadion? Poprostu zwyczajny, dopiero zaczynam "zabawe" ze stadionami:)
Napisano 14 Październik 200717 l Autor no tak euro 2012 sie zbliża to ludzie sie biorą za stadiony Tu nie chodzi o Euro tylko poprostu chciałbym się tego nauczyć:)
Napisano 14 Październik 200717 l Autor mam w sumie jeszcze jedno pytanko bo te trybuny to ja robie ze "stairs" a czy z "box"-a można zrobić też takie stopnie ale nie za pomocą extrude tylko jakoś inaczej?? pozdrawiam
Napisano 14 Październik 200717 l zrób splajnem wytłaczanym np. profil narysowany linią + ścieżka i modyfikator bevel profil. możesz wtedy robić nawet po łuku.
Napisano 14 Październik 200717 l Autor zrób splajnem wytłaczanym np. profil narysowany linią + ścieżka i modyfikator bevel profil. możesz wtedy robić nawet po łuku. WIELKIE DZIĘKI:)