maronski Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Witajcie. Przedstawiam ilustrację do książki Frietza Leibera "Conjure wife" Polskiego tytułu jeszcze nie ma. Tym razem musiałem się posilić referencją: Zapraszam i pozdrawiam.
Kris_R Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Rewelacja :) Jak zwykle wciągające i urzekające. W tym Twoim unikalnym stylu :) Pozdrawiam serdecznie
Ciosek Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 maronski: (nie obrazajac innych) Twoje pracka jak zawsze na nieco innym poziomie niz reszty. Miazdzysz wszystkich :) PS: a moj batonik za IIII ? :)
Thalion Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Brawo! świetna robota, z przyjemnością zobaczę tę grafikę na okładce książki:)
DaRoZ Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 mi tez sie bardzo podoba szczegolnie kolorki ;) a z ta referka to jak... podmalowales panienke czy od nowa namazales ? pozdro
maronski Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 Dzięki Panowie za budujące słowa. Czasem trafię w temat który lubię jednak sporo jest podrzutek na drętwe klimaty. Babkę niestety podmalowałem tylko. Pozdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi