Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Taka pracka wymodzona: 3 dni roboty. w sumie z timingu jestem zadowolony. A tutaj wersja bez PS czysta z maxa:
Lis Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 płony ten obrazek. Pierwszy zdecydowanie przejarany. Brakuje kontrastu w oświetleniu. zdecydowanego GI. za dużo światła jest.
Orangegraphics Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 płony? oświetlenie to sun, sky, camera, jeden vraylight plane za oknem i jedna sphera vray light w środku za kamerą do doświetlenie. kurde własnie myślałem że oświetlenie raz mi wyszło:D no ale ok, czyli co zmienić?
D4D4L Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Mnie tam się podoba ;p ale morzna by też AO dodac taki tyci tyci na detal i tyci tyci na shade :)
JohnyCa Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Minimalnie za jasno - drugi lepszy choć brak widoku za oknem :)
Currara Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Jest w tym pewien optymiz i nostalgia...ale chyba nie o to chodzi w wizkach:] Nie będe się powtarzał...zastanawiam sie tylko czemu ktoś miałby fotografowa.c zamknięta przestrzeń narożnika...no bo to okno zabardzo jej nie otwiera...więc troche brakuje tła i konteksu dla tej sceny......pozdrawiam:D
Rekomendowane odpowiedzi