Swinger76 Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Witam po malej przerwie. Oto mój najnowszy projekcik przedstawiajacy autko jak w tytule. Na temat samego autka nie będę się rozpisywał bo myślę że sylwetka jest na tyle znana że nie trzeba przedstawiać. Co do samego miedzianego autka to klepane bylo recznie (chyba) w Mielcu z miedzi dostarczonej przez KGHM. oto co wydlubalem przez jakies 4h. Wszystkie komentarze mile widziane. Pozdrawiam
FF Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Chyba dobrze ale na razie nie ma wiele. Zostaw rendery lakieru, później sie tym zajmiesz, teraz tylko modeluj.
Swinger76 Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 Dzieki za zainteresowanie Freedom Fighter:) Render lakieru byl tylko po to żeby sprawdzic jak na tej siatce bedą pracować refleksy. Dzisiejszy maly progres...czasu nie za wiele. Siatka i render miedziany: Z góry dzięki za wypowiedzi.
Swinger76 Napisano 20 Październik 2007 Autor Napisano 20 Październik 2007 widze ogromne zainteresowanie no ale cóż... oto kolejny up. zacząlem robić wnętrze stąd te kolorowe elementy w środku.wszelkie opinie mile widziane
Bubu Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 POkaz render bez matarialow ewentualnie jakis screen :] Fajne autko :D Minimalnie krzywo jest na drzwiach tzn przejscie karoseri w drzwi i na masce z boku widac mala fale. KOlajakos dziwnie wygladaja (chyba ciut za duze ewentualnie za wysoki profil opony). Narazie tyle :] Powodzenia bo auto konkretne :D
Sebastian Ozga Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Fajne, narzuć na niego ten miedziany materiał, bo mi się podoba ;)
Rekomendowane odpowiedzi