MaGuu Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 Witam, Kupiłem sobie laptopa, uwaga nie śmiać sie, który składa jeden sklep w Lublinie, czyli taki składak:) Kupiłem go bez systemu operacyjnego i tu pojawia sie problem. Nie moge na nim zainstalować Windowsa XP - nie wykrywa mi żadnego dysku :/ Co sie dzieje? Spotkał się ktoś może z tym?
piksar Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 płytka startowa --> fdisk --> create partition ?
Plastique Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 lub też jest w jakimś rajdzie jest puszczony etc. wiec trzeba sterowniki z dyskietki załadować (f6 w instalatorze)
JunioR Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 hehe tak jest jak sie sprzetu w JG nie kupuje tylko jakims lublinie ;]
hcpiter Napisano 18 Październik 2007 Napisano 18 Październik 2007 To idz do typka i powiedz ze dysku zapomnial wsadzic :D a tak na serio to idz do sklepu i powiedz masz przeciez gwarancje :) To jaki to skladany laptop ? jest opcja w obudowie ibooka ?:D
MaGuu Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 Ok, problem rozwiązany. (Laicka opowieść: ) okazało się, że dysk mam na sata czy coś takiego, kumpel dograł za pomocą nLite do Windowsa stery do tego sata i już wszystko ładnie poszło :) Za pomoc dzięki chłopaki, szczególnie JunioR :D
Rekomendowane odpowiedzi