Napisano 18 Październik 200717 l Witam, Kupiłem sobie laptopa, uwaga nie śmiać sie, który składa jeden sklep w Lublinie, czyli taki składak:) Kupiłem go bez systemu operacyjnego i tu pojawia sie problem. Nie moge na nim zainstalować Windowsa XP - nie wykrywa mi żadnego dysku :/ Co sie dzieje? Spotkał się ktoś może z tym?
Napisano 18 Październik 200717 l lub też jest w jakimś rajdzie jest puszczony etc. wiec trzeba sterowniki z dyskietki załadować (f6 w instalatorze)
Napisano 18 Październik 200717 l hehe tak jest jak sie sprzetu w JG nie kupuje tylko jakims lublinie ;]
Napisano 18 Październik 200717 l To idz do typka i powiedz ze dysku zapomnial wsadzic :D a tak na serio to idz do sklepu i powiedz masz przeciez gwarancje :) To jaki to skladany laptop ? jest opcja w obudowie ibooka ?:D
Napisano 19 Październik 200717 l Autor Ok, problem rozwiązany. (Laicka opowieść: ) okazało się, że dysk mam na sata czy coś takiego, kumpel dograł za pomocą nLite do Windowsa stery do tego sata i już wszystko ładnie poszło :) Za pomoc dzięki chłopaki, szczególnie JunioR :D