Wichur Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 I co o tym myślicie ?? Mnie się bardzo podoba ...tylko została jeszcze kierownica i słupek między drzwiami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Hehe ładnie.... Tylko antyaliasing przydałoby się włączyć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2003 Sorx ale ten Fiacik jest robiony na Zmodelerze ,a nie na 3ds max\'ie ... 3dsm dopiero się uczę ...więc może nie długo będzie coś lepszego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 nie ma to jak ZModeler :D też się na nim uczyłem :) dobra robota [piwo] jak na ten program oczywiście :] pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 Jak na zmodelera bardzo ładnie :). Do gierki jakiejś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Tak ja robię samochody na Zmodelerze do GTA3 (kiedyś) ,teraz do GTA Vice City i Mafii ... Chcecie popatrzeć na moje samochody ?? są na stronie gta.pl : http://www.gta.pl/carmanager/browse.php?car=&autor=wichur>a=&pl=&r=&rt=&dl=&dl_t=&rev=&form=false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Fajnie Ci to wyszlo ! Bardzo mi sie podoba. W sumie taki malo rozbudowany program ale model jest SUPER jak na niego :) POZDRAWIAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Pokaż siatke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CyFix Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 oho wichur co ty tu robisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon623 Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Ładne modele jak na zmodeler, a ja mam takie pytanie przy okazji. Ma ktoś jakieś plany do polonezów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Polonez na życzenie [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Polonez na życzenie [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 26 Grudzień 2003 Share Napisano 26 Grudzień 2003 Dzięki ci. Wolałbym nowego, ale tym też się zadowolę.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi