giorgione Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Witam.Mam małe pytanie - czy to normalne, że na monitorze scota sm0772f0 (17 calowy - płaski)wyładowania (nie wiem jak to dokładnie opisac - powiedzmy że takie małe błyskawice) trwające około 4 - 5 sekund po włączeniu i wyłączeniu monitora to normalka?? Bo dałem go do naprawy - jeszcze na gwarancji - i gostek po przybyciu servisanta powiedział mi że to normalka. A co wy możecie powiedziec na ten temat - bo nie wiem czy brać ten monitor czy nakrzyczeć na gostka i domagać się usunięcua wady(ale to raczej będzie nie możliwe - moja opinia)?? Będę wdzięczny za wszeką pomoc. Pozdr Giorgione
SansSerif Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 A masz geforce przerobionego na softquadro + maxtreeme? U mnie pojawiaja si czasami blyski na roznych monitorach po przerobieniu karty.
giorgione Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Napisano 22 Grudzień 2003 Nie karta jet oryginalna geforce 2 mx 400 64 ram tv-out
SansSerif Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 No to chyba monitor niestety. Ale jezeli nie ma objawow podczas pracy to moze taka jego uroda :) A moze masz drugi monitorek w poblizu i silne pole magnetyczne powoduje zaklucenia?
Rekomendowane odpowiedzi