tymko Napisano 20 Październik 2007 Napisano 20 Październik 2007 Witam Dziś rozpoczynam prace nad Harry Potterem, referka:
tymko Napisano 20 Październik 2007 Autor Napisano 20 Październik 2007 troszkę go odchudziłem i poprzestawiałem , tylko nie wiem czy Was to interesuje bo nic nie piszecie.
tymko Napisano 20 Październik 2007 Autor Napisano 20 Październik 2007 dawno nie rysowałem portretów z natury więc mam jeszcze problemy z widzeniem proporcji twarzy ale myślę że uda mi sie wrócić do formy. Analiza proporcji to dość pracochłonne zajęcie, a ja miałem to robić szybko, ale niech i tak będzie, może się czegoś przy okazji pouczę. Dzięki wielkie dla Was i Omena który mnie namówił do obserwacji a nie rysowania po refce. Mam jeszcze sporo portretów do narysowania więc może będzie coraz lepiej.
tymko Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 postanowiłem (mimo ciszy wyborczej) aby nasz bohater coś przemówił (zaczarował) napiszcie czy nie stracił na podobieństwie i czy tak jest dobrze.
tymko Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 pytam by się upewnić, bo jak już dopieszczę to trudniej będzie poprawiać.
Razi91 Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 jest dobrze moim zdaniem... Nawet jakby to możesz dodać że to "10 lat później":)
purple Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 jest dobrze! postarzałeś go tylko lekko (na refkowych fotkach jest młodszym o wiele chłopcem, a tu ma z 17lat), ale to nic, wiadomo przecież, ze młody aktor zdąrzył lekko pordosnąć od czasów pierwszej części;) narazie podobieństwo jest naprawdę zaskakujące, możesz lekko poszerzyć usta, jeśli się boisz,że stracił na nim... ja od siebie jeszcze dodam,że zdaje sie być coraz bardziej osmolony ta sadzą, w pewnym momencie, będziesz musiał przestać go osmalac, chyba,że ma być dopiero co po wybuchu jakiejś mikstury;)
kamil.ochel Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 nono... ładnie ładnie Ci to idzie... tylko ten różdżon troche za gruby
tymko Napisano 21 Październik 2007 Autor Napisano 21 Październik 2007 faktycznie trochę przesadziłem z jego grubością
Razi91 Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Coś mu sie chyba morda zepsuła..... za bardzo widoczne te ciemne i jasne linie i wygląda jak blizny.
Rekomendowane odpowiedzi