Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Dziś rozpoczynam prace nad Harry Potterem,

7295385808d004d1.jpg

referka:

69132b5ce6777408m.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

troszkę go odchudziłem i poprzestawiałem , tylko nie wiem czy Was to interesuje bo nic nie piszecie.

c7f78c61b993c5d2.jpg

Napisano
  • Autor

dawno nie rysowałem portretów z natury więc mam jeszcze problemy z widzeniem proporcji twarzy ale myślę że uda mi sie wrócić do formy. Analiza proporcji to dość pracochłonne zajęcie, a ja miałem to robić szybko, ale niech i tak będzie, może się czegoś przy okazji pouczę. Dzięki wielkie dla Was i Omena który mnie namówił do obserwacji a nie rysowania po refce. Mam jeszcze sporo portretów do narysowania więc może będzie coraz lepiej.

Napisano
  • Autor

postanowiłem (mimo ciszy wyborczej) aby nasz bohater coś przemówił (zaczarował)

bc4c743141a000c0.jpg

napiszcie czy nie stracił na podobieństwie i czy tak jest dobrze.

Napisano
  • Autor

pytam by się upewnić, bo jak już dopieszczę to trudniej będzie poprawiać.

Napisano

jest dobrze moim zdaniem... Nawet jakby to możesz dodać że to "10 lat później":)

Napisano

jest dobrze! postarzałeś go tylko lekko (na refkowych fotkach jest młodszym o wiele chłopcem, a tu ma z 17lat), ale to nic, wiadomo przecież, ze młody aktor zdąrzył lekko pordosnąć od czasów pierwszej części;)

narazie podobieństwo jest naprawdę zaskakujące, możesz lekko poszerzyć usta, jeśli się boisz,że stracił na nim...

ja od siebie jeszcze dodam,że zdaje sie być coraz bardziej osmolony ta sadzą, w pewnym momencie, będziesz musiał przestać go osmalac, chyba,że ma być dopiero co po wybuchu jakiejś mikstury;)

Napisano
  • Autor

faktycznie trochę przesadziłem z jego grubością

Napisano

Coś mu sie chyba morda zepsuła..... za bardzo widoczne te ciemne i jasne linie i wygląda jak blizny.