Napisano 20 Październik 200717 l Autor troszkę go odchudziłem i poprzestawiałem , tylko nie wiem czy Was to interesuje bo nic nie piszecie.
Napisano 20 Październik 200717 l Autor dawno nie rysowałem portretów z natury więc mam jeszcze problemy z widzeniem proporcji twarzy ale myślę że uda mi sie wrócić do formy. Analiza proporcji to dość pracochłonne zajęcie, a ja miałem to robić szybko, ale niech i tak będzie, może się czegoś przy okazji pouczę. Dzięki wielkie dla Was i Omena który mnie namówił do obserwacji a nie rysowania po refce. Mam jeszcze sporo portretów do narysowania więc może będzie coraz lepiej.
Napisano 21 Październik 200717 l Autor postanowiłem (mimo ciszy wyborczej) aby nasz bohater coś przemówił (zaczarował) napiszcie czy nie stracił na podobieństwie i czy tak jest dobrze.
Napisano 21 Październik 200717 l Autor pytam by się upewnić, bo jak już dopieszczę to trudniej będzie poprawiać.
Napisano 21 Październik 200717 l jest dobrze moim zdaniem... Nawet jakby to możesz dodać że to "10 lat później":)
Napisano 21 Październik 200717 l jest dobrze! postarzałeś go tylko lekko (na refkowych fotkach jest młodszym o wiele chłopcem, a tu ma z 17lat), ale to nic, wiadomo przecież, ze młody aktor zdąrzył lekko pordosnąć od czasów pierwszej części;) narazie podobieństwo jest naprawdę zaskakujące, możesz lekko poszerzyć usta, jeśli się boisz,że stracił na nim... ja od siebie jeszcze dodam,że zdaje sie być coraz bardziej osmolony ta sadzą, w pewnym momencie, będziesz musiał przestać go osmalac, chyba,że ma być dopiero co po wybuchu jakiejś mikstury;)
Napisano 21 Październik 200717 l nono... ładnie ładnie Ci to idzie... tylko ten różdżon troche za gruby
Napisano 21 Październik 200717 l Coś mu sie chyba morda zepsuła..... za bardzo widoczne te ciemne i jasne linie i wygląda jak blizny.