Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

photoshop CS + tablet wacom intuos 3

ilustracja robiona dla siebie w ramach relaksu:) spędziłem nad tą pracą jakieś 15 może 20h, nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo rysowałem "na raty". Wszelkie komentarze mile widziane. pozdrawiam.

4u0f3ie.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak, ilustracja jest przednia, myslę że jeszcze jakies 6-8godzinek detalizowania i dopieszczania i mógłbys spokojnie dac na cgtalk, jako wymiatający artysta:), jak Ty takie rysujesz tak ot, dla siebie z nudów, to jakie Ci z pasją wychodzą? :D

piekne są Twoje wszystkie obrazki, przedewszystkim klimatyczne :)

pracujesz gdzies jako ilustrator? podżuć jakieś portfolio jeśli masz, ja i wiele osób by napewno obejrzało;)

Napisano

purple-> oj duze dziwoje pleciesz teraz :P, przeciez ta pracka spokojnie moglaby byc umieszcona na cgtalku, jest tam pelno swietncyh nie koniecznie dopiesczonych co do jednego wloska prac, ktore ludziom sie bardzo podobaja i wcale nie widzialbym przeszkod jesliby takowa zostala umieszczona... polecam czasem zajrzec do Showcase gallery, nie tylko Cgchoice award;) pozdro

Napisano

DaRoZ masz w pełni rację:) po prostu podpuszczam troche czarnegostefana, bo ja bym chętnie zobaczyła jak się by mogła ta ilustracja rozwinąc;)

Napisano
DaRoZ masz w pełni rację:) po prostu podpuszczam troche czarnegostefana, bo ja bym chętnie zobaczyła jak się by mogła ta ilustracja rozwinąc;)

spoczko ;)

Napisano

Nie zły ziomal ;) Fajne wdzianko...

Jakby sie perspektywa z tylu rozjeżdżała...ale kto na to zwraca uwagę? ;)

Napisano

od pasa w dol jest bardzo fajnie, natomiast wyzej wydaje mi sie juz troche gorzej - walor sie psuje, przez co np. jego prawa reka jest plaska (ale to tez chyba blad w anatomii). jeszcze tak mi sie wydaje, ze mozna bylo konsekwentnie robic krawedzie tego co metalowe, bo naramiennik zupelnie nierealnie sie rozmywa, a wrecz zlewa z tlem, przez co imho pracka duzo traci. ...ale cgtalkowy poziom i tak trzyma :)

Napisano

kamil.ochel>>> dzięki, można sie czepiać - chyba o to tutaj między innymi chodzi:)

grass>>> ma :)

DaRoZ>>> dziękuje bardzo, miło mi:)

purple>>> dziękuje, klimat to jak już kiedyś pisałem połowa sukcesu:D portfolio jeszcze się nie dorobiłem. Współpracuje z fabryką słów + freelanc.

jeśli chodzi o detalizowanie, przepraszam, ale uważam ze to strata czasu:P poza tym obawiam sie, ze jakbym zaczął robić szczegóły to bym tego nigdy nie skończył, a ilustracja straciłaby na malarskości. wole jak zostaje taka trochę "niedopowiedziana" (być może uznacie mnie za ignoranta:P) pozdr.

CzAk1>>> dzięki, może i się coś rozjeżdża:)

mant-raz>>> masz racje zbytnio mu wykręciłem tą rękę. co do rozmyć zostawiam je celowo - lubię jak pierwszy plan współpracuje z tłem, być może w tym przypadku nie wygląda to dobrze. ogólnie dziękuje bardzo za konstruktywny komentarz. pozdr.

Napisano

Jaki rzeźnik ;D Kłaniam się w pas jednocześnie bijąc brawo;) No i czekam na więcej dopieszczonych pewnie jak każdy tutaj:) Pozdro;)