Gość Czarnystefan Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 photoshop CS + tablet wacom intuos 3 ilustracja robiona dla siebie w ramach relaksu:) spędziłem nad tą pracą jakieś 15 może 20h, nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć bo rysowałem "na raty". Wszelkie komentarze mile widziane. pozdrawiam.
kamil.ochel Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 świetne... bardzo fajny klimacik ma ten obrazek... a poniewaz jestem pierwszy to sie nie bede czepial
purple Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 tak, ilustracja jest przednia, myslę że jeszcze jakies 6-8godzinek detalizowania i dopieszczania i mógłbys spokojnie dac na cgtalk, jako wymiatający artysta:), jak Ty takie rysujesz tak ot, dla siebie z nudów, to jakie Ci z pasją wychodzą? :D piekne są Twoje wszystkie obrazki, przedewszystkim klimatyczne :) pracujesz gdzies jako ilustrator? podżuć jakieś portfolio jeśli masz, ja i wiele osób by napewno obejrzało;)
DaRoZ Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 purple-> oj duze dziwoje pleciesz teraz :P, przeciez ta pracka spokojnie moglaby byc umieszcona na cgtalku, jest tam pelno swietncyh nie koniecznie dopiesczonych co do jednego wloska prac, ktore ludziom sie bardzo podobaja i wcale nie widzialbym przeszkod jesliby takowa zostala umieszczona... polecam czasem zajrzec do Showcase gallery, nie tylko Cgchoice award;) pozdro
purple Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 DaRoZ masz w pełni rację:) po prostu podpuszczam troche czarnegostefana, bo ja bym chętnie zobaczyła jak się by mogła ta ilustracja rozwinąc;)
DaRoZ Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 DaRoZ masz w pełni rację:) po prostu podpuszczam troche czarnegostefana, bo ja bym chętnie zobaczyła jak się by mogła ta ilustracja rozwinąc;) spoczko ;)
CzAk1 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Nie zły ziomal ;) Fajne wdzianko... Jakby sie perspektywa z tylu rozjeżdżała...ale kto na to zwraca uwagę? ;)
mant-raz Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 od pasa w dol jest bardzo fajnie, natomiast wyzej wydaje mi sie juz troche gorzej - walor sie psuje, przez co np. jego prawa reka jest plaska (ale to tez chyba blad w anatomii). jeszcze tak mi sie wydaje, ze mozna bylo konsekwentnie robic krawedzie tego co metalowe, bo naramiennik zupelnie nierealnie sie rozmywa, a wrecz zlewa z tlem, przez co imho pracka duzo traci. ...ale cgtalkowy poziom i tak trzyma :)
Gość Czarnystefan Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 kamil.ochel>>> dzięki, można sie czepiać - chyba o to tutaj między innymi chodzi:) grass>>> ma :) DaRoZ>>> dziękuje bardzo, miło mi:) purple>>> dziękuje, klimat to jak już kiedyś pisałem połowa sukcesu:D portfolio jeszcze się nie dorobiłem. Współpracuje z fabryką słów + freelanc. jeśli chodzi o detalizowanie, przepraszam, ale uważam ze to strata czasu:P poza tym obawiam sie, ze jakbym zaczął robić szczegóły to bym tego nigdy nie skończył, a ilustracja straciłaby na malarskości. wole jak zostaje taka trochę "niedopowiedziana" (być może uznacie mnie za ignoranta:P) pozdr. CzAk1>>> dzięki, może i się coś rozjeżdża:) mant-raz>>> masz racje zbytnio mu wykręciłem tą rękę. co do rozmyć zostawiam je celowo - lubię jak pierwszy plan współpracuje z tłem, być może w tym przypadku nie wygląda to dobrze. ogólnie dziękuje bardzo za konstruktywny komentarz. pozdr.
RaVirr Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Jaki rzeźnik ;D Kłaniam się w pas jednocześnie bijąc brawo;) No i czekam na więcej dopieszczonych pewnie jak każdy tutaj:) Pozdro;)
Rekomendowane odpowiedzi