Gość keresh Napisano 21 Październik 2007 Napisano 21 Październik 2007 Jak w temacie probowałem uruchomić wersje 5 ; 7 ; 8 oraz 9 i za każdym podejściem przy uruchamianiu max sie wyłącza. Szukałem rozwiązań i tak : Przeinstalowałem windowsa - nie pomogło. Także z powyłączanymi firewallem antywirusem oraz zaporą systemową takż sie nie uruchamia. także przeinstalowywałem i wyrzucałem wpisy z rejestru i nic nie pomaga. Dodam jeszcze ze mam dosyć porządny komputer który spełnia wymagania 3ds maxa. Proszę o pomoc i z góry dziękuje :)
Kaligraj Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 ...Powiem tak ... sterowniki karty graficznej czesto robią takie dziwne jazdy ... jaką masz kartę ...i jakich sterów używasz ???
Gość keresh Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Moja karta graficzna to : GeForce 6800 GS a sterownik to : ForceWare ver. 163.71 Windows XP profesional SP 2
Razi91 Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 powinno być w sumie ok. Ale co, on nic ci nie wyświetla?? Spróbuj może zainstalować jeszcze raz maxa, albo zmienić tryb graficzny(Start>programy>autodesc>Autodesk 3ds max 9 32bit/change graphic mode)
Gość keresh Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 powinno być w sumie ok. Ale co, on nic ci nie wyświetla?? Spróbuj może zainstalować jeszcze raz maxa, albo zmienić tryb graficzny(Start>programy>autodesc>Autodesk 3ds max 9 32bit/change graphic mode) to takze nic nie daje . A max wylacza sie kiedy przy uruchamianiu dochodzi do etapu w którym mamy na dole okienka napis "starting 3dsmax"
mic49b Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Mam tak samo, ale u mnie przestał się uruchamiać z dnia na dzień.
Gość keresh Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 spróbuj wywalic tez backburnera Oczywiście odinstalowywałem i wyrzucałem wszystkie wpisy w rejestrze 3ds maxa jak i innych aplikacji które się z nim zainstalowały.
Jesus Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 zainstaluj starszy sterownik do grafiki, cos ok. 158.24 albo wcześniej, ja mialem 162.22 i 3dmax nie chodził.
deshu Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 ja na 92.xx lec. moja opinia taka ze max na nich najlepiej chodzi na tej wlaśnie karcie ktora masz
Rekomendowane odpowiedzi