Napisano 21 Październik 200717 l Jak w temacie probowałem uruchomić wersje 5 ; 7 ; 8 oraz 9 i za każdym podejściem przy uruchamianiu max sie wyłącza. Szukałem rozwiązań i tak : Przeinstalowałem windowsa - nie pomogło. Także z powyłączanymi firewallem antywirusem oraz zaporą systemową takż sie nie uruchamia. także przeinstalowywałem i wyrzucałem wpisy z rejestru i nic nie pomaga. Dodam jeszcze ze mam dosyć porządny komputer który spełnia wymagania 3ds maxa. Proszę o pomoc i z góry dziękuje :)
Napisano 22 Październik 200717 l ...Powiem tak ... sterowniki karty graficznej czesto robią takie dziwne jazdy ... jaką masz kartę ...i jakich sterów używasz ???
Napisano 22 Październik 200717 l Moja karta graficzna to : GeForce 6800 GS a sterownik to : ForceWare ver. 163.71 Windows XP profesional SP 2
Napisano 22 Październik 200717 l powinno być w sumie ok. Ale co, on nic ci nie wyświetla?? Spróbuj może zainstalować jeszcze raz maxa, albo zmienić tryb graficzny(Start>programy>autodesc>Autodesk 3ds max 9 32bit/change graphic mode)
Napisano 23 Październik 200717 l Razi91 napisał: powinno być w sumie ok. Ale co, on nic ci nie wyświetla?? Spróbuj może zainstalować jeszcze raz maxa, albo zmienić tryb graficzny(Start>programy>autodesc>Autodesk 3ds max 9 32bit/change graphic mode) to takze nic nie daje . A max wylacza sie kiedy przy uruchamianiu dochodzi do etapu w którym mamy na dole okienka napis "starting 3dsmax"
Napisano 24 Październik 200717 l mic49b napisał: spróbuj wywalic tez backburnera Oczywiście odinstalowywałem i wyrzucałem wszystkie wpisy w rejestrze 3ds maxa jak i innych aplikacji które się z nim zainstalowały.
Napisano 24 Październik 200717 l zainstaluj starszy sterownik do grafiki, cos ok. 158.24 albo wcześniej, ja mialem 162.22 i 3dmax nie chodził.
Napisano 25 Październik 200717 l ja na 92.xx lec. moja opinia taka ze max na nich najlepiej chodzi na tej wlaśnie karcie ktora masz