zdunek89 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 witam nie wiedziałem gdzie zamieścić więc daje tutaj filmik antypisowy, ale nie to jest tu ważne, pod względem grafiki jest świetny i teraz pytanie do bardziej zaawansowanych userów, w jakich programach robili te efekty, np przejście twarzy kaczyńskiego w napisy czy ten rodzaj takich rozjaśnanych, jakby żarzących się napisów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 w sumie max+AE, max+combustion, maya+AE w każdym razie coś do 3d + coś do postprodukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 coś mi mówi że w maxie tego nie zrobili, mieli za mało czasu na taki efekt się zastanawiam czy może w adobe after effects szło by takie coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 W takim razie po co pytasz skoro wiesz lepiej :) Ag dobrze pisze, na dodatek mozliwosci jest cała masa jak i programów. Możesz zrobic to na setki sposobów i nie ma czegos takiego ze mieli za mało czasu na maxa, ktos dobry w maxie zrobi to szybciej niz ktos bez wiedzy w AE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 zauwazylem ze ostatni strasznie duzo pytan jest na temat danego softu a tak naprawde to nie robil soft tylko ludzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 mało tu 3d tak prawde mówiąc (chyba tylko początek). Większość to pewnie ae ta twarz to jakiś plugin , dali tą samą fotę jako prędkości napisów odlatujących, lekko dodali perspektywę co daje ciekawy 3d efekt... i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 W takim razie po co pytasz skoro wiesz lepiej :) Ag dobrze pisze, na dodatek mozliwosci jest cała masa jak i programów. Możesz zrobic to na setki sposobów i nie ma czegos takiego ze mieli za mało czasu na maxa, ktos dobry w maxie zrobi to szybciej niz ktos bez wiedzy w AE ja sobie nie wyobrażam jak można w maxie coś TAKIEGO zrobić, co do składania filmików to mam doświadczenie tylko w ulead VS pro niestety nie mogę się skontaktować z twórcami, tak bym się dowiedział czym to robili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 23 Październik 2007 Share Napisano 23 Październik 2007 Proste polaczenie 3d+compositing(np. after). Taki spot w zasadzie mozna zrobic w jeden dzien jezeli mamy gotowe materialy video. Nie ma tutaj nic co byloby trudne do wykonania dla wiekszosci userow tych softow. ps. Te odlatujace napisy budujace twarz to efekt jednego z pluginow AE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdunek89 Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 ps. Te odlatujące napisy budujące twarz to efekt jednego z pluginów AE. a mógł byś podać nazwę i najlepiej jakiś artykuł opisujący jak go używać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi