Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam,

widze, ze coniektorzy forumowicze poszukuja sprzetow do grafiki 3d,

ja takowego chcialbym sie wyzbyc, sprzet posiada 2 lata gwarancji,

nie byl duzo uzywany ze wzgledu na brak czasu :( czego zaluje :(

w benchmarku na max3d.pl ktorego teraz niestety nie moge znalezc, mialem czas 18sekund, i byla to zdaje sie... pierwsza pozycja ;)

najbardziej zadowolony bylem z gfx, i myszy - ciezarki + regulacja czulosci w locie ;)

konfiguracja zestawu:

- dysk / wd caviar se 120gb wdj1200jb 8mb cache - rok gwarancji

- plyta gl / gigabyte ga-m57sli-s4 nvidia nforce 570 sli - 2 lata gwarancji

- obudowa / modecom gloosy srebrna - 2 lata

- klawiatura / logitech ultraxmedia flat - bez

- mysz / logitech g5 laser mouse - 2 lata

- procesor / amd athlon 64 3200+ socket am2 orleans (2ghz) - 2 lata

- pamiec / kingston ddr2 1gb 667mhz cl5 - 4 lata

- grafika / gigabyte+zalman geforce 7900GT 256mb 256bit hdtv & dvi - 2 lata

- naped / asus dvd+/-rw drw-1608p3s black - rok

- zasilacz / high performance - hiper hpu-4s425-eu 425w - 2 lata

jezeli ktos potrzebuje monitora z odwzorowaniem kolorow lepszym niz lcd:

- monitor / philips 107t5 z systemem lightframe3, plaski*kineskop - bez

posiadam zdjecia - dla zainteresowanych moge wyslac mailem,

kontakt na adres: decek ]na[ autograf ]kropka[ pl

cena za zestaw 2000zl, bez systemu operacyjnego!, z oprogramowania moge dorzucic*oryg nero smartstart, dvd movie factory oraz serious sam'a II ;).

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

serwus :)

obawiam sie , że cena tego zestawu na allegor nie przekroczyłaby 1000 pln :(.

pozwodzenia życze ! :)

Napisano

no niestety teraz jest spory ruch w prockach wiec watpie zebys tegoatlonika opchnol w takiej cenie :/

lepiej mozepoczesciach tosprzedaj na allegro

Napisano

Taki mój szybki kosztorys :

procek -> 200zł

płyta -> 200zł

grafa -> 350zł

napęd -> 50zł

mysz -> 200zł

klawiatura -> 80zł

ram -. 90zł

dysk - 100zł

+ ok 200 zł za resztę

Czyli max. 1400zł, realna cena na rynku za sprzedanie kompletu to ok 1000zł. Choć i tak myślę, że za ten 1000zł to nie będzie aż tak proste (mało kto kupuje zestawy) ;) Lepiej sprzedawaj na części.

Napisano

dzieki za rady, skoro tak... to pewnie na czesci pojdzie ;)

pozdr.

wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #cccccc; background-image: none; color: #333333; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

Napisano

Parę miesięcy temu sprzedałem zestaw Athlon X2 4200/1GB DDR/Gigabyte nForce4/RadeoxX550/Barracuda 200GB/Chieftec 450/DVD-R za 900 PLN (też z gwarancją) - tak dla porównania :)

Napisano

A ja tak dla porównania powiem że kupiłem dwa rdzenie intela za 250zł, dokładnie e2160 taktowany fabrycznie na 1.8ghz u mnie chodzi na 3.0ghz. Za procesor nie weźmiesz więcej niż 150zł. Ogólnie komputer słaby jak na dziś.

Napisano

a ja dla porownania kupilem quada qx6800 za 350zł na gwarancji na 55 miesięcy...

tu nie mzona nic porownywać, bo mozna trafic na jakiegoś goscia co kupi ten zestaw za 3k i co?...;) po prostu spróbuj sprzedać ten zestaw za 1k zł. Jak ci sie nie uda, wtedy mysl jak to na czesci posprzedawać, w niektorych komisach, mozna za cos podobnego dostac nawet sporo, wiec warto popytać.