xeav Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Twórcy popularnej aplikacji 2D gimp wydali jej nową wersję oznaczoną numerem 2.4. [link]
zdunek89 Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 :) kilka dni temu se ściągnąłem bo potrzebowałem jakiegokolwiek gimpa, aż dziw że trafiłem na najnowszą wersję :) program fajny, moim zdaniem prostszy np od PS
Razi91 Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Jest chyba wbudowany w nowe ubuntu(gutsy gibbon - 7.10). Dzisiaj w szkole zauważyłem (odpaliłem live):D
Yabbol Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Dla mnie wypas ... jakis czas korzystalem z niestabilnej wersji 2.318 a teraz jest piekna stabilna i ze wszystkimi poprawkami jakie wnosila 2.3 (np. opcje pedzla) :) Na dodatek szybko dziala:)
Kroopson Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Biorąc pod uwagę że to jest OpenSource i za free to normalnie mistrzostwo świata. Razem z Blenderem tworzą potężny darmowy duet :)
floo Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Nie widziałem Ps CS 3 ale dla mnie GIMP nokautuje PS. Więcej nie napisze, trzeba ściągnąć i samemu ocenić... :)
Rekomendowane odpowiedzi