Napisano 24 Październik 200717 l Witam (to też nie jest paintover) Daniel Radcliffe jako czarujący Harry Potter trochę poprawiłem zapraszam również do wipa: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43434
Napisano 25 Październik 200717 l Troszke go jeszcze lekko postarzałeś,ale oprócz tego włosy swietnie wyszły, ja bym mu jeszcze kolorków na twarzy doprawiła, ręka wydaje sie not finished ale to rozumiem,że brak czasu...lekko zła perspektywa w części z różdzką, ale raczej nie razi... ogólna ocena obrazka: Dobry efekt końcowy, ale widać niedopracowania, spowodowane brakiem czasu, (klient sie nie zorientuje;D) ja bym jeszcze z kontrastem i nasyceniem pokombinowała;) ps:co to ma być w końcu? postacie szowbiznesu tego stulecia?:D Pewnie bohaterowie, tak?
Napisano 25 Październik 200717 l fajnie oddales ogolna materie wlosow, ale brakuje takich pojedynczych gdzies wychodzacych uciekajacych z rowni, lekko podswietlonych... bo tak okragle jest ale i tak o wiele wiele lepsze od Harrisona :D dawaj dalej idzie coraz lepiej
Napisano 28 Październik 200717 l Nie podoba mi sie prawe oko. Coś z nim nie tak jest. Poza tym fajnie.