tymko Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Witam (to też nie jest paintover) Daniel Radcliffe jako czarujący Harry Potter trochę poprawiłem zapraszam również do wipa: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43434
kamil.ochel Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 bardzo ładny detal... gratuluje!
purple Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Troszke go jeszcze lekko postarzałeś,ale oprócz tego włosy swietnie wyszły, ja bym mu jeszcze kolorków na twarzy doprawiła, ręka wydaje sie not finished ale to rozumiem,że brak czasu...lekko zła perspektywa w części z różdzką, ale raczej nie razi... ogólna ocena obrazka: Dobry efekt końcowy, ale widać niedopracowania, spowodowane brakiem czasu, (klient sie nie zorientuje;D) ja bym jeszcze z kontrastem i nasyceniem pokombinowała;) ps:co to ma być w końcu? postacie szowbiznesu tego stulecia?:D Pewnie bohaterowie, tak?
Thalion Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 świetne, w ogóle bardzo ciekawa seria:)
DaRoZ Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 fajnie oddales ogolna materie wlosow, ale brakuje takich pojedynczych gdzies wychodzacych uciekajacych z rowni, lekko podswietlonych... bo tak okragle jest ale i tak o wiele wiele lepsze od Harrisona :D dawaj dalej idzie coraz lepiej
RaVirr Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 Nie podoba mi sie prawe oko. Coś z nim nie tak jest. Poza tym fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi