Napisano 23 Grudzień 200321 l Witajcie, to jest moj pierwszy post na WIP i pierwszy tak skomplikowany obiekt jakim jest samochod (Landrover). Model ten nie odwzorowuje idealnie pierwowzoru ale nie na tym glownie mi zalezalo. Najwazniejsze dla mnie sa umiejetnosci ktorych nabywam w trakcie jego tworzenia. Glowny krztalt stworzylem za pomoca Spline\'ow:
Napisano 23 Grudzień 200321 l muszisz sie jeszcze bardziej starać :) podpatruj prace innych ( jak oni robią siatki itp) przejżyj wip\'y z samochodami to napewno dowiesz sie czegoś ciekawego ps. jest tutek o robieniu freelandera :)
Napisano 23 Grudzień 200321 l Autor Heh wiem, jeszcze duzo pracy przedemna...A co do tutka to widzialem ale nie moglem go rozgrysc. Trudno mi bylo sie troche zorientowac ktore polygony kopiowac, przesowac, usowac itd. ale i tak jeszce raz sproboje jak ten skoncze... Kolejny etap...Robie stopniowa wiec niezwracajcie uwagi na tyl...Narazie zajmuje sie tylko maską
Napisano 23 Grudzień 200321 l jak na moje moze byc bardzo fajne, ale ja bym dal grubosc wewnetrznej karoserii. I pokaz z tylu, chyba ze jeszcze nic nie zmeczyles.