drock Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Witajcie, to jest moj pierwszy post na WIP i pierwszy tak skomplikowany obiekt jakim jest samochod (Landrover). Model ten nie odwzorowuje idealnie pierwowzoru ale nie na tym glownie mi zalezalo. Najwazniejsze dla mnie sa umiejetnosci ktorych nabywam w trakcie jego tworzenia. Glowny krztalt stworzylem za pomoca Spline\'ow:
sikham Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 muszisz sie jeszcze bardziej starać :) podpatruj prace innych ( jak oni robią siatki itp) przejżyj wip\'y z samochodami to napewno dowiesz sie czegoś ciekawego ps. jest tutek o robieniu freelandera :)
drock Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Napisano 23 Grudzień 2003 Heh wiem, jeszcze duzo pracy przedemna...A co do tutka to widzialem ale nie moglem go rozgrysc. Trudno mi bylo sie troche zorientowac ktore polygony kopiowac, przesowac, usowac itd. ale i tak jeszce raz sproboje jak ten skoncze... Kolejny etap...Robie stopniowa wiec niezwracajcie uwagi na tyl...Narazie zajmuje sie tylko maską
Por@szek Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 jak na moje moze byc bardzo fajne, ale ja bym dal grubosc wewnetrznej karoserii. I pokaz z tylu, chyba ze jeszcze nic nie zmeczyles.
Rekomendowane odpowiedzi