Shogun 3D Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 W najbliższą sobotę idę na imprezę kostiumową. Tematyka strojów: Gangsterzy i Dziwki. Do stroju gngstera z z czasów prohibicji brkuje mi już tylko kapelusza. Oczywiscie w ostateczności wypozyczę go z wypożyczalni strojów, ale póki jest szansa, że uda mi sie taki kapelusz wytrzasnąć bez ponoszenia kosztów, to chyba warto spróbować? Liczę na Waszą pomoc, wiara. :) PS: Ze wzgledu na to, że intelekt u mnie występuje w formie skondensowanej, oraz że ostatnio ściąłem afro, to mam numer kapelusza 54. :) Z góry dziekuję za wszelką pomoc oraz sugestie, bym wybrał opcję "dziwka". Dla ułatwienia:
Shalivan Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 haha :D niezle :P ja mam kapelusik prawie jak a'la Capone ale w katowicach :( więcc ci chyba nei dostarcze
Shogun 3D Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 THX, Shali, w razie czego: UPS rulez... ;D
Leru Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Shogun -> mało oryginalnie. Jakbyś się za dziwkę przebrał - O! To by było oryginalne ;)
purple Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Shogun jest artystą, a jak wiadomo "wszyscy artyści to prostytutki", oryginalniej by było za Capone:D ja mam kowbojski tylko, więc zglaszam jakby ktos miał impreze w stylu dziki zachód :D
Valery Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 ja mam kapelusz typu australijskiego, więc zgłaszam się jakby ktoś miał impręzę w stylu polowanie na kangury :D
Shogun 3D Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Ja mam psa, jak ktoś się chce przebrac za Mowgliego... Kiedyś już mnie próbowali przerobić na dziewczynę, ale mam zbyt męskie rysy twarzy. Myslałem zreszta o takim numerze, by sie przebrać za dziwkę, ale jednak uwazam, ze moja panna w tym stroju i tak mnie przyćmi...
Knysha Napisano 25 Październik 2007 Napisano 25 Październik 2007 Ja mam moherowy kapelusz - impreza radia maryja?
Shogun 3D Napisano 25 Październik 2007 Autor Napisano 25 Październik 2007 Wysłaliśmy zaproszenie Rydzowi. Dostalismy w zamian od niego ekskomunikę, czyli pewnie się nie zjawi...
Shogun 3D Napisano 26 Październik 2007 Autor Napisano 26 Październik 2007 Ok, kapelusz mam, splówę również. :) Wątek można zamknąć. :)
Rekomendowane odpowiedzi