Napisano 30 Październik 200717 l Powolutku od początku do końca, krok po kroku eliminując swoich wrogów , RED wraz z dwójką swoich kompanów podążali do kresu swojej misji. . . Nikt i nigdy nie zdołał ich złapać. Uwagi oraz krytyka wskazana ;). //Pozdr.
Napisano 30 Październik 200717 l przydaloby sie wzmocnic te metalowe elelmnty, ja bym pojachal prawei biela zaznaczyl krawedzie spluwy i kanty gogli od stony swiatla, przydaloby sie tez zaznaczyc ze ten kolo rzuca cien na wode(?) i dym. Na razie troche sloabo okreslona przestrzen, dzialaj dalej :)
Napisano 30 Październik 200717 l Zapowiada się fajnie, przydałby się cień i drugie światło (odbite albo jakieś niebieskie), pomogłyby zdefiniować formę. Pozdrawniam. :)
Napisano 30 Październik 200717 l Rzeczywiście jest night :] myślę że broń mógłbyś wziąć pod linijkę,tego typu rzeczy muszą zachować symetrie no i może w tle jakieś martwe ciała by sie przydały Keep it up pozdr...
Napisano 30 Październik 200717 l Powolutku od początku do końca, krok po kroku...twórz tę graficzkę - cierpliwie - od końca obrazka tzn od najdalszych planów. To będzie napędzało myślę Twoją pracę. Jeśli super wyjdzie tło to postać na pierwszym planie będzie domagać się od Ciebie jeszcze lepszej opieki i tak dojdziesz do perfektu. Pozdrówka