KoMic Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 witam w dziale help nie ma czegos takiego wiec pisze tu mam problem Chcialem wocic do maxow wiec sobie zainstalowalem maxa 9 32bitowego poniewaz jade na XP. zainstalowalem wszytko cacy, dziala po czy po jakims czasie mam cos takiego Nie mam pojecia od czego sie to zrobilo ze mam wyczyszczony pasek. resetowalem kompa, reinstalowalem maxy usowalem wszytko co bylo tego dnia instalowane lub sciagane aby na nowo zainstalowac i ciagle to samo. jestem lekko zrezygnowany bo juz tylu rzeczy probowalem i nadal nic, a nie chce stawiac od nowa systemu. Przypominam ze na samym poczatu tego nie bylo, wrzucilem tez SP1 i SP2 i nadal OK, nastepnie Vraya i tez jest ok. dopiero po jakims czasie mi sie to zrobilo: \ HELP......
KLICEK Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 sciagnij framework 2.0, u mnie było podobnie, z tym ze scrypty sie wykrzaczaly, nie wiem czy pomoze, ale sprobowac warto:)
arev Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 "Customize User Interface" -> "Toolbars" -> "Reset". Ostatnio często mi się tak dzieje - wirus jakiś pewnie :D 1
KoMic Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Niestety mam NET framework 2: \ Gracias sinore arevulopapo zadzialalo: ] hehe najprostrze i najskuteczniejsze rozwiazanie: ]
Lis Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Raz tak miałem. Wywaliłem max.ini i pomogło. zawsze pomaga. Choć nie wiem czy w nowych maxaj jest max.ini
KoMic Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 no to tak, faktycznie pomoglo to co napisał arevulopapo, ale problem ciagle wraca, naszczescie juz wiem jak sobie radzic doraznie, pozdro
streaker Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Lis - jest, tylko nie tam gdzie zawsze był, tylko w doc and settings KoMic - jeśli rzeczywiście bardzo częśto się robi możesz spróbować nagrać/napisać skrypt który resetuje toolbary i do autostartu go
Rekomendowane odpowiedzi