JohnyCa Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Taka sobie kuchnia - troszkę pusto ale .. ale ładnie. Te szafki w głebi jakoś się otwierają?
trosiek Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 ja bym się chyba nie zmieścił żeby usiąść na tych krzesłach ;) - za mały odstęp od stolika
arev Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Design taki sobie, render może być. Trochę za mocny bump na szafkach moim zdaniem. To chyba okleina, a nie lite drewno, nie?
vinc Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Na nocnym nic nie widze...tylko 4 punkty światła. a dziennych staraj sie nie robić z perspektywą na kancie...a projekt..mógłby być ciekawszy...za bardzo to w kupke zbiłeś wszystko...
marunioms Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Rendenrki bardzo ładne. Podoba mi się (możesz coś napisać na temat oświetlenia?). CO do samej kuchni to nie jest zbyt praktyczna. Jak trosiek wcześniej zuważył wciśnięcie się na krzesło graniczy z cudem. Proponowałbym zlikwidować stół, wydłużyć trochę blat i dać jakieś wyższ siedziska. Brak też lodówki i okapu.
Nash23 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Napisano 7 Listopad 2007 Miałem na renderki niecały dzień wieć .... Projekt nie jest moj więc przekaze waszą ocenę w odpowiednie ręce. Zwracałem uwagę na brak okapu ale... arevulopapo - bump faktycznie za mocny ale nie było czasu poprawiać, fornir Vina - może kalibracja monitora coś pomoże. marunioms - oświetlenie jest bardzo standardowe czyli vray sun,sky i kamera vray physical, ale jest też światło a nawet 2 światła tylko ze specularem bo vray sky nie dawał odpowiednich odbić (widać to przede wszystkim w lampach :)) Na koniec wszystkich rozczaruję i powiem że klient łykną jak młody pelikan ;p
Rekomendowane odpowiedzi