Napisano 31 Październik 200717 l Taka sobie kuchnia - troszkę pusto ale .. ale ładnie. Te szafki w głebi jakoś się otwierają?
Napisano 31 Październik 200717 l ja bym się chyba nie zmieścił żeby usiąść na tych krzesłach ;) - za mały odstęp od stolika
Napisano 31 Październik 200717 l Design taki sobie, render może być. Trochę za mocny bump na szafkach moim zdaniem. To chyba okleina, a nie lite drewno, nie?
Napisano 2 Listopad 200717 l Na nocnym nic nie widze...tylko 4 punkty światła. a dziennych staraj sie nie robić z perspektywą na kancie...a projekt..mógłby być ciekawszy...za bardzo to w kupke zbiłeś wszystko...
Napisano 6 Listopad 200717 l Rendenrki bardzo ładne. Podoba mi się (możesz coś napisać na temat oświetlenia?). CO do samej kuchni to nie jest zbyt praktyczna. Jak trosiek wcześniej zuważył wciśnięcie się na krzesło graniczy z cudem. Proponowałbym zlikwidować stół, wydłużyć trochę blat i dać jakieś wyższ siedziska. Brak też lodówki i okapu.
Napisano 7 Listopad 200717 l Autor Miałem na renderki niecały dzień wieć .... Projekt nie jest moj więc przekaze waszą ocenę w odpowiednie ręce. Zwracałem uwagę na brak okapu ale... arevulopapo - bump faktycznie za mocny ale nie było czasu poprawiać, fornir Vina - może kalibracja monitora coś pomoże. marunioms - oświetlenie jest bardzo standardowe czyli vray sun,sky i kamera vray physical, ale jest też światło a nawet 2 światła tylko ze specularem bo vray sky nie dawał odpowiednich odbić (widać to przede wszystkim w lampach :)) Na koniec wszystkich rozczaruję i powiem że klient łykną jak młody pelikan ;p