trosiek Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Witam wszystkich! Prosilbym o poddanie pod ocene mojego modelu - chodzi mi w 90% tylko o przód, bo bok (drzwi itp) idzie dzis pod szlifierke. jest to moja druga powazniejsza praca w 3d. renderów z lakierem narazie nie daję bo nie wiem jak się do nich zabrać i narazie jeszcze za wcześnie :P prosiłbym o ocenę kół. czy dobrze wyglądają.
trosiek Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 dziś bawiłem się troche renderem, parę poprawek karoserii było: (lampy zrobiłem tylko na próbę, będą kończone. dziś powinienem teoretycznie zając się drzwiami i oknami ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;) ) render bez lakieru: prosze o jakies komentarze :) (lakier hkropinskiego z jego paczki .mat - troszkę zmodyfikowany)
ReflectVision Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 kant na masce zlikwidujesz przesuwając symmetry pod MS
trosiek Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 kant właśnie ma być. zobacz tutaj: http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2007-s550/800x600/wallpaper_26.htm
ReflectVision Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 racja ale na rejestracji mozesz zastosowac to co mowilem ;)
trosiek Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 rejestracja taka tylko zrobiona "dla zabawy" żeby wyglądał jakoś "całosciowo" jak normalny samochód.
pecet Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 ogólnie nie jest dobrze, ale też i nie tak źle, jest dużo krzywizn i troche niezgodności, ale myśle że jak będziesz oglądał dużo referek to sam dojdziesz co jest źle
Oleksiak Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 A mnie się podoba :P Ujęcie fajne tylko że z prawej chyba że go prześwietlił, ale rozumiem że to wip... Dajesz dalej.
Homa Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Mnie najbardziej rzuca się w oczy wklęsłość maski - po obydwu stronach kantu, o którym z ReflectVision pisaliście. Poza tym faktycznie nienajgorzej ;-) Proponuję jak pecet: przypatrz się zdjęciom tego modelu, a potem spójrz na swój - od razu znajdziesz szczegóły, które nie dadzą Ci spać i jedyną rzeczą jaką będziesz chciał robić to je poprawić, hehe - Powodzenia!!!
Rekomendowane odpowiedzi