Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!

Prosilbym o poddanie pod ocene mojego modelu - chodzi mi w 90% tylko o przód, bo bok (drzwi itp) idzie dzis pod szlifierke. jest to moja druga powazniejsza praca w 3d. renderów z lakierem narazie nie daję bo nie wiem jak się do nich zabrać i narazie jeszcze za wcześnie :P prosiłbym o ocenę kół. czy dobrze wyglądają.

render1qs7.jpg

siatkafj2.th.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dziś bawiłem się troche renderem, parę poprawek karoserii było: (lampy zrobiłem tylko na próbę, będą kończone. dziś powinienem teoretycznie zając się drzwiami i oknami ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;) )

render8ih3.jpg

render bez lakieru:

claylp3.jpg

prosze o jakies komentarze :) (lakier hkropinskiego z jego paczki .mat - troszkę zmodyfikowany)

Napisano
  • Autor

rejestracja taka tylko zrobiona "dla zabawy" żeby wyglądał jakoś "całosciowo" jak normalny samochód.

Napisano

ogólnie nie jest dobrze, ale też i nie tak źle, jest dużo krzywizn i troche niezgodności, ale myśle że jak będziesz oglądał dużo referek to sam dojdziesz co jest źle

Napisano

A mnie się podoba :P Ujęcie fajne tylko że z prawej chyba że go prześwietlił, ale rozumiem że to wip... Dajesz dalej.

Napisano

Mnie najbardziej rzuca się w oczy wklęsłość maski - po obydwu stronach kantu, o którym z ReflectVision pisaliście. Poza tym faktycznie nienajgorzej ;-)

Proponuję jak pecet: przypatrz się zdjęciom tego modelu, a potem spójrz na swój - od razu znajdziesz szczegóły, które nie dadzą Ci spać i jedyną rzeczą jaką będziesz chciał robić to je poprawić, hehe - Powodzenia!!!