Napisano 1 Listopad 200717 l No koleś patrzy na mnie jak by mnie miał zaraz zjeść na śniadanie... :) A co do konceptu to nie jestem ekspertem ale chyba nogi za grube odnośnie korpusu. No i trochę nos i głowa jakieś takie nienaturalne kształty wyszły. A po za tym to pokojowy koncepcik :) P.S. Ale ja nie znawca..niech sie wypowie ktoś kto sie zna na anatomii. P.S. 2 Niewim czemu ale jakoś jak patrze na tego kolesia to mi sie Wedżeta przypomina z DB No tylko łysy oczywiście...jak by wyłysiał to chyba by tak wygladał :)
Napisano 1 Listopad 200717 l Autor To miała być tylko twarzyczka na początku a potem sie rozrosło do całek postaci. Ja nie używam referek zasadniczo, pewnie dlatego anatomia kulawa - popracuje nad tym jeszcze. Chciałem zrobić ujęcie mocno szerokokątne ale postać wtedy była by też zdeformowana trochę. Może zapytam głupio.... hmm, a co to jest DB :) ?
Napisano 1 Listopad 200717 l Nie no Designer79 czy ty nie oglądałeś Smoczych Kul?? (Dragon Ball) To najlepsza seria anime z mojego dzieciństwa :) A co do nie używania referek to juz indywidualna spara. Jeden potrzebuje i lubi mieć na wszelki wypadek pod ręką jakieś zdięciątko, a drugi radzi sobie bez nich. De gustibus non est disputandum :) A będziesz jeszcze coś przy tym grzebał?? :)
Napisano 1 Listopad 200717 l Autor A uważasz, że nie warto :)? prędzej czy później zapdejtuje - w końcu trzeba coś skończonego zrobić :D. Jakoś tego DB nie miałem okazji oglądać - chyba za stary jestem :D
Napisano 3 Listopad 200717 l to ile ty masz lat?? więcej niż 30?? :) (jeśli można spytać oczywiście) możesz nie odpowiadać na to pytanie. A co dokończenia to właśnie warto. Troche detalu tu troche tam i będzie dobry koncepcik do jakiejś gry :) P.S. ja mam 25 lat jak co :> Pozdrawiam
Napisano 3 Listopad 200717 l Świetne, pracuj dalej! Mam wrażenie, że laser świeci zbyt mocno. Daj jakieś delikatne tło (miasto we mgle albo coś). Powodzenia!