Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 4,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

CINE FX 2 robisz tu porzaek z wlasnymi potami. mianowocie niechce widziec twoich jedno zdaniowych wypowiedzi w 3 , czy tez 4 postach pod zad jak niema tam nic poza tekstem.jak masz cos napisac to pisz w poscie z brzkiem a nie obrazek, a potem w kolejnym tekst. ununolem juz czesc,ale niebede takich brudów sprzatal. jak ty nie zrobisz przadku to ja go zrobie,ale bardzo brutalnie.

Napisano

nic jeszcze nie rób i od tego momętu zacznę przestrzegać tego co napisałeś.Sorki że nie

zrobiłem kolejnego renderu ale jestem trochę

zabiegany i mam lekkie problemy z kompem ale wkrótce zacznę kontynuować pracę zaznaczam że jestem rocznik87\' i to będzie pierwszy skończony samochód bo poprzedni nieskończony był beznadziejny jeszcze raz sorki. \"PRZYBYWAJCIE OPINIE NIECH OCENA BĘDZIE Z WAMI\"

Napisano

kolejne rendery tym razem po długim okresie czasu bo miałem problemy z kompem tak jak teraz, oraz była szkoła.

Mam nadzieję że model ogólnie się podoba więc proszę was o komentarze ,dodaję że jest to mój pierwdszy model

(konkretny)próbowałem już kiedyś twożyć samochód ale nie wyszedł.Samochód ten zamieściłe na tym forum

pod nazwą

\"\"\"\"\"\"\"POJAZD 3D:Połączenie:Lancer EVo 7,Subaru imprezy ,Volvo V40(ALBO 80 ALE NIE PAMIĘTAM)\"\"\"\"\"\"\"\"\"

ocencie różnice pozdro from Poznań

Napisano

Mam zamiar nadrobić zaległości przez wakacje, więc bądzcie cierpliwi a narazie proszę o komentarze i oceny !!:)

Napisano

i ostatni na dziś.:P

Napisano

kolor ten przecież wogóle nie będzie brany pod uwagę please oceny komentarze

Napisano

taki model sie cieżko ocenia bo niby jest wmiare dobry a jednak sie nikomu niepodoba

niemasz pojecia o pokazywaniu modelu (ja bym w tym szukał przyczyny)

Napisano

LUdziska potrzebuję zdięcia tego modelu bo na moich niedurzo widać.Zamieszczajcie na pośc-ie lub linki a co do ujęć to będą ciekawsze

Napisano

jest taka zasada że bez zdjeć dobrego modelu niezrobisz a Ty sie szybko obudziłeś ;)

ps. rozmawiałem ostatnio z gościem na gg o takiej samej ksywie jak Ty