!Ewert Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 Napisze pozytywnie bo masz urodziny:D Bardzo ładnie!
Bubu Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 Dzia panowie ;) Pecet a co z szybami ? Bo ja juz za dlugo to robie.... MOze najlepiej gotowy material by sie przydal xD Plastiki tzn ktore ?? Bo akurat u mnie widac wszystkie ok tylko przednie kratki sa niedoswietlone, a chromy to ? felgi ?? czy grill ?? czy wszystko ?
pecet Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 szyby są nieciekawe jakby wogóle nie odbijały otoczenia i jeszcze mają jakiś dziwny kolor, chrom brzydki na grilu, na felgach też mógłby być lepszy a za to na lampach ładny (pewnie wszędzie ten sam materiał, ale odbicia zadecydowały o tym jaki efekt ;) ) jesli chodzi o plastiki, to głównie chodzi mi o uszczelki i na lusterku
ReflectVision Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 mowilem o szybach to gowniarz mnie nie slucha :)
Bubu Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 mowilem o szybach to gowniarz mnie nie slucha :) xD wiedzialem, ze zawsze mozna na Ciebie liczyc :* NIe ma to jak rodzina :D
Rekomendowane odpowiedzi