DraB Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Kolejna próba z mojej strony, tym razem mała łazienka, robiona na podstawie fotki. Max + VRay + PS Pozdro - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Alleee czerwono tu!!! Trochę za monotonna ta łazienka. Brakuje lini podziału między ścianą a lustrem. Za ostre cienie! Za dużo tu światła!!! Powalcz z nim jeszcze trochę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 ładnie choć biele przejarałeś i szczota do klopa lewituje i halogen który świeci jest jakby wyłączony (chodzi mi o obiekt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 to cos na podłodze lewituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 chrommm...zły ale reszta robi robote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 strasznie mi się nie podoba kolorystyka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Dzięki za komenty, Johny - na tej fotce co mam cienie są jeszcze mocniejsze ;) Georgas - znaczy się za czerwono, czy za intensywnie czy jeszcze cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ta umywalka wygląda jak taki kloc i do tego przepalony ;D ale ładne oświetlenie i całkiem niezłe materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 + ciekawy prosty design + czysty rendering + oryginalna kolorystyka + duze lustro fajnie powieksza lazienke - czarne polki odbite w lustrze nie prezentuja sie dobrze, lepsze bylyby biale lub lososiowe, jak podloga i sciana - lampy z sufitu emituja swiatlo ale nie swieca (drugi render) - swiatla przepalaja sie na porcelanie zlewu (drugi render) Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 ale wypalonych pxelow :) cos ci matryca w tej v-rayowskiej kamerze nawala ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Listopad 2007 Share Napisano 8 Listopad 2007 Georgas - znaczy się za czerwono, czy za intensywnie czy jeszcze cos innego? nie pasuję kolor czerwony do takiego koloru drewna jak dałeś, kolorystyka nie trafiona jednym słowem , według mnie oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi