Posted November 5, 200717 yr Wlasnie dobiegl konca dosc dlugi render...puszczony przez backburnera, podzielony na paski...teraz BB probuje polaczyc te wszystkie paski i dac mi moj upragniony output ale jak probuje to robic to informuje o bledzie "Stitching strips with no output defined" W ustawieniach renderingu w zakladce Common nie zaznaczylem zadnego output, w vray VFB zaznaczylem zeby zapisal jako vrimg i dodatkowo wszystkie passy jako tiff ale widocznie zle zrobilem. Co ja teraz mam poczac? Te zrenderowane dane sa chyba przetrzymywane w jakichs plikach, gdziestam w katalogu BB znalazlem w Jobs plik mojascena.mbx zajmujacy ilestam mega i to sa moje dane...jak je sprowadzic teraz do normalnej postaci? Da sie jakos w backburnerze dodac wpisac docelowy output? Co moge zrobic nie liczac puszczenia renderu od nowa? Bardzo prosze o jakies wskazowki bardzo bardzo
November 5, 200717 yr poszukaj w backburerze opcji gdzie możesz "wybrać" plik wynikowy... to znaczy wskazac gdzie Ci to ma zapisac