Napisano 26 Grudzień 200321 l ostatni render w 3d max r5/brazil 1.0 +ps korekta kontrastu render 5:30 godz.
Napisano 26 Grudzień 200321 l Jezu, stary, pomyśl nad kompozycja!! Ladne rzeczy dzieja sie tam na ścianie... P.S. jaki sprzecik i oryginalna rozdzielka pracki?? P.S.2. troskze malo czytelna ta glowka... P.S.3. Praca może byc dużo ladniejsza, warto jeszcze troszke posiedziec.
Napisano 27 Grudzień 200321 l Zgadzam się z Mateuszem. Popraw to tak, żeby było widać to co się dzieje tam na ścianie z tyłu. Aha i troszke usta ci jakoś dziwnie wyszły. Ale ogólnie spoko. :) PS: Jaki sprzęt??
Napisano 27 Grudzień 200321 l Popieram pozwyzsze opinie...pomysl i wykonanie naprawde spox tylko kompozycja lezy. Takie ujecia na wprost nie jest za bardzo pozadane tym bardziej ze to co znajduje sie za obiekte warto wyeksponowac. Popracuj jeszcze troche i bedzie rewelacja :D
Napisano 27 Grudzień 200321 l Autor thx mysle zeby kamerke w lewo obkrecic troche ale malo co do ust to mi sie takie podobaja :) a sprzet to tak PIV 1,6 gHz 256mb ram i Gforce 2 mcos tam 64 mb i rozdzialka 1125x 1440
Napisano 28 Grudzień 200321 l Autor no troche zmienilem daje w ogrinalej rozdzialce tym razem wyszlo 6:50 czasu:)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Ja bym radził z kaustyką sie pobawić(ewentualnie jak jest włączona to zwiększyć ilość odbić i fotonów) i absorption... pozdro KAIN
Napisano 29 Grudzień 200321 l caly czsa jeszce czegos tej pracy braqje...poeksperymentu z roznymi ustawieniami kamery i oswietlenia moze wyjdzie z tego cos jeszcze lepszego....
Napisano 30 Grudzień 200321 l wiekszego sie nie dalo :P a tak serio to przez ta teksture malo widac ;/...
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor kain masz racje efekty swietlne moglyby byc leprze popracuje jak znajde czas
Napisano 30 Grudzień 200321 l Tylko nie przesać bo render sie niemiłosiernie wydłuży... a tak na marginesie co ty poustwiałeś że ten render trwa tak długo??;) sorki za anonima ale zapomniałem że nie jestem zalogowany... pozdro KAIN
Napisano 31 Grudzień 200321 l może sprubuj dać bardziej subtelny kolor tych włosów? bo tważ prze to jest strasznie nie czytelna, ten kolor robi straszne zamieszanie w okolicy ust, nosa...
Napisano 31 Grudzień 200321 l może sprubuj dać bardziej subtelny kolor tych włosów? bo tważ prze to jest strasznie nie czytelna, ten kolor robi straszne zamieszanie w okolicy ust, nosa...
Napisano 31 Grudzień 200321 l oj kompozycja dalej fatalna - proponuje zebys po prostu zrobil TYPOWY portret tej oryginalnej glowki. Np. ogniskowa ~ 75mm i plyciutka glebia ostrosci - wtedy calosc nabierze przekonujacego realizmu... to taka moja sugestia. poza tym ladna damska glowka jesli mowic o modelu. pozdrawiam Marek
Napisano 31 Grudzień 200321 l model glowy wziolem z pozera wiec niemoge sie nim szczycic niestety :( ok popracuje jak tylko wroce z sylwestra:)
Napisano 1 Styczeń 200421 l jeśli używasz posera, to następnym razem wspomnij o tym wcześniej ok? tak będzie chyba fair.