Napisano 9 Listopad 200717 l Witam. Postanowilem zalozyc teczke gdzie bede wrzucal od czasu do czasu swoje rysunki. Narazie beda to skany rysunków ołowkiem. Oczekuje na krytyke i rady. Hot Rod Ford Mustang BMW 5
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor Narazie to sa moje poczatki, wiec nie mam wielu prac. Rysowalem jeszcze rece i oczy. Co macie na mysli w rysowaniu tla ? zakreskowane pole, czy jakis budynek albo cos w tym stylu ;]
Napisano 10 Listopad 200717 l według uznania - eksperymentuj (może jakieś rozmazane obiekty albo coś)
Napisano 13 Listopad 200717 l Akwarele średnio Ci wyszły moim zdaniem, najbardziej do gustu mi przypadł Mustang - świetny. Co do tła to moim zdaniem bez niego też jest fajnie np. do Forda tło by mi nie pasowało :) Czekamy na wiecej
Napisano 11 Grudzień 200717 l Autor Dorzuce 3 szkice samochodow w niecale 30min. Takie koncepty, chetniebym je wymodelowal ale jeszcze nie umiem :P
Napisano 18 Grudzień 200717 l oo pieknie koncepty mi sie bardzo podobaja ;p ale staraj sie ich tak nie 'brudzic' ;p ale oglnie Superowo