Lasta Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Witam. Postanowilem zalozyc teczke gdzie bede wrzucal od czasu do czasu swoje rysunki. Narazie beda to skany rysunków ołowkiem. Oczekuje na krytyke i rady. Hot Rod Ford Mustang BMW 5
Sebastian Ozga Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Fajne! Maziasz coś poza autkami? Rysuj też tła. Pozdrawiam
RaVirr Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Pierwszy jak dla mnie najlepszy. Jak mówi Sebastian-rysuj tła;)
Lasta Napisano 9 Listopad 2007 Autor Napisano 9 Listopad 2007 Narazie to sa moje poczatki, wiec nie mam wielu prac. Rysowalem jeszcze rece i oczy. Co macie na mysli w rysowaniu tla ? zakreskowane pole, czy jakis budynek albo cos w tym stylu ;]
Sebastian Ozga Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 według uznania - eksperymentuj (może jakieś rozmazane obiekty albo coś)
Lasta Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 KOlejna praca : Chevrolet Opala malowany akwarelami.
QbisieQ Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Akwarele średnio Ci wyszły moim zdaniem, najbardziej do gustu mi przypadł Mustang - świetny. Co do tła to moim zdaniem bez niego też jest fajnie np. do Forda tło by mi nie pasowało :) Czekamy na wiecej
Lasta Napisano 15 Listopad 2007 Autor Napisano 15 Listopad 2007 Kolejny rysunek olowkami - Garnek gliniany.
Lasta Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 Dorzuce 3 szkice samochodow w niecale 30min. Takie koncepty, chetniebym je wymodelowal ale jeszcze nie umiem :P
Czorny Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 oo pieknie koncepty mi sie bardzo podobaja ;p ale staraj sie ich tak nie 'brudzic' ;p ale oglnie Superowo
Rekomendowane odpowiedzi