Max Damage Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Cześć, znalazłem sobie tutorial do zrobienia pewnego samochodu. Zacząłem od felgi i mam tam coś takiego: http://1.blurg.com/i/?07303070002.jpg Gdzie znajduje się ten panel surface? Bo szukałem i nie mogę znaleźć. A przy okazji może mi ktoś powiedzieć jaka jest różnica pomiędzy opcjami edit w modifer list a tymi editable w convert to ? I co muszę zrobić aby otrzymywać takie szare modele jakie prezentują tutaj ludzie na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 po pierwsze to co pokazałeś to rhino nie max:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Damage Napisano 10 Listopad 2007 Autor Share Napisano 10 Listopad 2007 Ops, a to strzeliłem sobie w stopę... A myślałem że tylko zmienił sobie ktoś układ i layout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Listopad 2007 Share Napisano 11 Listopad 2007 A przy okazji może mi ktoś powiedzieć jaka jest różnica pomiędzy opcjami edit w modifer list a tymi editable w convert to ? zasadnicza różnica jest taka, że modyfikator zawsze można skasować i będziesz miał wcześniej nie zmieniony obiekt, natomiast po konwersji będziesz mógł skorzystać tylko z >undo<.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi