Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wzystkich.

Ukończyłem własnie moj, jak do tej pory, najlepszy model:) zostawiam go takim jaki jest i nic juz nie bede zmienial przy nim. Zajal mi wystarczajaco duzo czasu. Mam nadzieje ze sie spodoba. Samochodzik mial sie lekko odbijac w podlozu, no niestety tak nie jest, procesorek nie dawal rady i dalem sobie spokoj ale tak tez jest dobrze (przynajmniej dla mnie).

pozdrawiam:)

finitoprzodic0.jpg

By osiris85 at 2007-11-11

finitotylpp0.jpg

By osiris85 at 2007-11-11

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ładny model i nawet ciekawe studio, może troche razi ten czerwony ale i tak jest ok, jedynie materiał lamp przednich i tylnich nie za ciekawy

Napisano

ładnie :) tylko w przednich reflektorach jak powiedział pecet daj inny materiał, bo wygląda jakby tam nic nie bylo (chyba ze nie ma :) ) i przeproś się z AA ;)

Napisano

Fajnie ale ja bym zmienil kolor tla , nie wiem, moze nie mam racji ale teraz wydaje mi sie ze pojazd za bardzo zlewa sie z owym tlem.

Pozdrawiam.

Napisano

nio proszę! widać, że ten model sporo Cię nauczył... to cieszy :)

zrobiłeś niezłe postępy, brawo!

Twoja prezentacja tego modelu, w taki sposób, ma coś w sobie - podoba mi się i to bardzo. Gratuluję!

Napisano

witam:)

dzieki za komentarze:) co do tla to takie bylo moje zalozenie aby bylo czerwone , mialo byc tez ciemniejsze ale zrezygnowalem z tego pomysly bo nie bylo widac zbyt duzo. wycieraczki moga sie wydawac ze sa "przypakowane" bo sie w szybie odbijja. z reflektorami przednimi probowalem roznych rodzaji materialow, ale i tak mi nie wyszlo tak jak powinno.

i jeszcze aka mala prosba, jakie powinny byc ustawienia rendera (vray) zeby ladnie wychodzily rendery? jesli mozecie podac jakies ustawienia na ktorych wszystko bedzie ladnie pieknie, bo te co ja mam znalazlem na necie i chyba nie sa dobre.

jeszcze raz dzieki za komentarze:)

Gość User190
Napisano

Za mały AA. Modelik chyba ładny.. mogłeś przyłożyć się bardziej do rendera, bo wygląda trochę plastikowo.

Napisano

o kurcze nie zaglądałem tu wcześniej bo nie zauważyłem wątku a model jest świetny... sam chciałem go wymodelować ale nie będę się błaźnił...

ja nie mam uwag... przyjmuję co poeta miał na myśli...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności