osiris85 Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Witam wzystkich. Ukończyłem własnie moj, jak do tej pory, najlepszy model:) zostawiam go takim jaki jest i nic juz nie bede zmienial przy nim. Zajal mi wystarczajaco duzo czasu. Mam nadzieje ze sie spodoba. Samochodzik mial sie lekko odbijac w podlozu, no niestety tak nie jest, procesorek nie dawal rady i dalem sobie spokoj ale tak tez jest dobrze (przynajmniej dla mnie). pozdrawiam:) By osiris85 at 2007-11-11 By osiris85 at 2007-11-11
Thunder Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 z tym "kantem" dzielącym maske od nadkola przesadziłeś - za ostry i materiał tylnych świateł jakiś dziwny
patry Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Dobre to to :) Szkoda, że wnętrza prawie w ogóle nie widać :/ AA mogłeś troszkę podkręcić :) Modelik super :)
pecet Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 ładny model i nawet ciekawe studio, może troche razi ten czerwony ale i tak jest ok, jedynie materiał lamp przednich i tylnich nie za ciekawy
trosiek Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 ładnie :) tylko w przednich reflektorach jak powiedział pecet daj inny materiał, bo wygląda jakby tam nic nie bylo (chyba ze nie ma :) ) i przeproś się z AA ;)
daymon Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Fajnie ale ja bym zmienil kolor tla , nie wiem, moze nie mam racji ale teraz wydaje mi sie ze pojazd za bardzo zlewa sie z owym tlem. Pozdrawiam.
Homa Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 nio proszę! widać, że ten model sporo Cię nauczył... to cieszy :) zrobiłeś niezłe postępy, brawo! Twoja prezentacja tego modelu, w taki sposób, ma coś w sobie - podoba mi się i to bardzo. Gratuluję!
pecet Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 wydaje mi sie ze pojazd za bardzo zlewa sie z owym tlem. ja bym powiedział że on się komponuje z tłem ;)
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 to co trosiek i daymon powiedzieli to największe błędy. Te wycieraczki mi się też osobiście nie podobają. jakieś takie za bardzo przypakowane
!Ewert Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 podoba mi sie wszystko ale daj wieksze rendery;))
osiris85 Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 witam:) dzieki za komentarze:) co do tla to takie bylo moje zalozenie aby bylo czerwone , mialo byc tez ciemniejsze ale zrezygnowalem z tego pomysly bo nie bylo widac zbyt duzo. wycieraczki moga sie wydawac ze sa "przypakowane" bo sie w szybie odbijja. z reflektorami przednimi probowalem roznych rodzaji materialow, ale i tak mi nie wyszlo tak jak powinno. i jeszcze aka mala prosba, jakie powinny byc ustawienia rendera (vray) zeby ladnie wychodzily rendery? jesli mozecie podac jakies ustawienia na ktorych wszystko bedzie ladnie pieknie, bo te co ja mam znalazlem na necie i chyba nie sa dobre. jeszcze raz dzieki za komentarze:)
trosiek Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 postaw coś przed tymi reflektorami z przodu żeby miało co się w nich odbijać i będzie git ;) i jeszcze jedna uwaga - znaczek brzydki :)
keraj37 Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Super, ale czasu musialo to pochłonąć. Jednak to nie stracony czas! pozdrawiam!
Gość User190 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Za mały AA. Modelik chyba ładny.. mogłeś przyłożyć się bardziej do rendera, bo wygląda trochę plastikowo.
D3SIGN Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 o kurcze nie zaglądałem tu wcześniej bo nie zauważyłem wątku a model jest świetny... sam chciałem go wymodelować ale nie będę się błaźnił... ja nie mam uwag... przyjmuję co poeta miał na myśli...
Rekomendowane odpowiedzi