Lumpy Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 (1) . (2) . (3) . więcej na pkostowski.com pzdr
AGmakonts Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 szkoda że na 1 dzieciak nie jest bardziej zaakcentowany, a reszta nudna
kropa Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 Zgadzam się z Agmakonts'em - dzieciaczek mógłby być bardziej wyeksponowany. Mimo to fotka przypada mi do gustu.
Lumpy Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 Dzięki za komentarze AG, Kuciel -> chciałbym kiedyś trzaskać takie zdjęcia jak wy Kolejna porcja: (1) . (2) . (3) .
Kuciel Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 dzieki :D drugie slimaki fajne tylko troche bym to inaczej skadrowal na twoim miejscu, nie mozna bac sie kadrowania, tnij az bedzie dobrze wygladac :)
AGmakonts Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 no serio 2 zdecydowanie najlepsza staraj sie u7nikać takiego bałagany jak na 3 nie dość że temat zajmu7je t5% kadru to jeszcze jakaś łycha z tyłu
colgatte Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 No, nareszcie masz swój kącik i nie rozrzucasz prac po WiP :p Pająk imo średnio udany. Co do szachów, wydaje mi się, że wskazana byłaby jak najmniejsza głębia, bo tak to mamy tylko ot kawałek szachownicy. Pierwszy ślimak podoba mi się, bo wszystko na tej focie jest o bardzo podobnej teksturze, dłubałeś coś przy tym, by uzyskać taki efekt, czy tak wyszło z aparatu?
Lumpy Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 Licheń, wrzesień 2007 (1) (2) (3) (4) (5) Zobacz więcej moich zdjęć z Lichenia :*
AGmakonts Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 1 git ostatnia szkoda że niebo zjarałeś, mogłeś w hdr walić reszta imho nijaka totalnie
!Ewert Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 na pielgrzymki jeździ sie modlić a nie zdjecia robić xD
illy Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 pierwsze z lichenia kool, szkoda ze twarzy lekko nie widac (tzn. widac alke moglo byc mocniej)
Lumpy Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Napisano 8 Sierpień 2008 Myślę, że pora odświeżyć wątek. (1) . (2) . (3) . (4) . Pzdr
Siepacz Napisano 12 Sierpień 2008 Napisano 12 Sierpień 2008 Jeśli jedynka nie jest ujęciem przypadkowego człowieka w jakimś kościele to niestety nie broni się tak bardzo jak gdyby była zdjęciem reporterskim. Jeśli człowiek na zdjęciu zapozował trzeba było bardziej przygotować się do tego ujęcia, ubrać modela w coś w czym bardziej pasowałby do wnętrza. Fajnie byłoby też poświecić mu czymś od dołu i rozświetlić czarne oczodoły tak żeby pokazały się oczy. Dwójka to jak dla mnie totalnie przypadkowy pstryk. Trójka jest super, świetnie udało Ci się uchwycić tęskny, rozmarzony wzrok dziecka patrzącego na stoliki z lodami ( czy czymś co wygląda jak one:D). Na czwórce totalny chaos. Poucinane głowy widzów, zbyt duża głębia ostrości która sprawia, że muzyk który mimo tego, że znajduje się na pierwszym planie wcale nie stanowi głównego tematu zdjęcia. Choć tak właściwie to na pierwszym planie widać w lewym dolnym rogu jakąś czapkę czy c okolwiek to jest:)
Lumpy Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Dzięki za komentarz, dużo konkretów. Jedynka to jednak zdjęcie przypadkowego człowieka, tylko go ustawiłem we właściwym miejscu. Ogólnie mam świadomość, że jeszcze dużo muszę się nauczyć. Z krytyką się jak najbardziej zgadzam, oprócz narzekania na lody z trójki (były całkiem smaczne :P). Wielu z tych rzeczy sam nie jestem w stanie zauważyć, dlatego pokazuję zdjęcia w internecie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi