Napisano 13 Listopad 200717 l Witam Osiedle szeregówek. 3 typy szeregów, vizki dla inwestora. Pierwszy typ jeszcze bez materiałów (oprócz trawy). Trawa displace (oczywiście max się sypie-4gb ram). Resztę będę sukcesywnie dodawał. 3d max 9+ vray-phys. camera + vray sun. Nie mam zielonego pojęcia jak wstawić hdr na niebo (przy świetle direct-jest ok, przy vray sun, nie umiem). Jakieś rady, sugestie, pomoc...
Napisano 13 Listopad 200717 l bardzo ładny bliźniaczek ;] co do hardłeru nie jestes sam n tej łajbie, mam ten sam problem [wrrrr] a swiatełko to normalnie wstaw sana a haderke wrzuc w enwiroment i bedzie git ;) pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200717 l kiepsko zmapowana podbitka dachu od strony ulicy... a render jak z cada ;P dawaj wieksze rozdziałki, mało szczegołow wdac ;) bryła fajna jak wczesniej pisałem ale nad reszta trza popracowac pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 200717 l nom kolorki sa troche wyblakłe mam nadzieje ze poprawisz. co do samego projektu szeregowek to przecietne. bryła ładna ps. juz sie zapowiadam ze niedlugo wrzuce swoj peojekt i wizki szeregowek w łodzi :) ktore bede wlasnie projektował.
Napisano 15 Grudzień 200717 l Autor Do vraya nie miałem cierpliwości. Wróciłem do mentala-przynajmniej się nie wiesza. Dzięki za komentarze. ps Nie wiem jak dać lepszą rozdzielczość.