Lucas Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Ostatnio zauważyłem na swoim pendrivie dziwny plik UFO.exe. Figurował jako ukryty, niby antywirus nie znalazł tam wirusa, ale w paru innych plikach tak. uznałem, że warto zformatować - użyłem HP USB disk storage format tool. Niby wszystko fajnie czyste ale po ponownym podłączeniu znowu pojawił się ten plik UFO.exe wraz z plikiem autorun, który miał odpalać ten plik:/. Ręczne kasowanie oczywiście nic nie daje. Niby da się wyedytować trn plik autorun, tak, żeby nie odaplał się ten plik, ale to i tak trochę lipa. Ktoś spotkał się podobnym problemem?
piksar Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 heheheh młodym piszemy użyj google http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=202115 pierwszy hit
Lucas Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 Dzęki, szukałem już w google, ale tego akurat nie znalazłem, zresztą niestety tam jest tylko opisane, jak przeskanować komputer w poszukiwaniu syfu, a ja chce przede wszystkim pozbyć się tego pliku z pendrivea.
Rekomendowane odpowiedzi