Wafer Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Witam Może troche nie ten dział, ale jakoś szczegolnie nie spieszy mi się z odpowiedzią i jakos nie znalazłem lepszego działo dla tego :P Ale do rzeczy, poszukuję jakąś stronkę (najlepiej PL ) na której znajde do pobrania (najlepiej za free) róznego rodzaju dzwięki przydatne w animacji, czyli szum moża, pisk opon, przelatujący helikopter, szczekanie psa. itp. itd. etc :) Jaki ktoś cos takiego zna to prosze o link :)
illy Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 http://www.google.pl/search?source=ig&hl=pl&rlz=1G1_____PLPL251&q=barking+dog+wav&btnG=Szukaj+w+Google&meta=
Knysha Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Mikrofon kierunkowy - ca. 150zl, magnetofon - ca. 250zl. Radosc z nagrywania wlasnych dzwiekow - bezcenna.
Wafer Napisano 21 Listopad 2007 Autor Napisano 21 Listopad 2007 Dzięki, wiedziałem ze na was zawsze moge liczyc xD
Wafer Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 No nareszcie coś pozytywnego :P Dzięki wielkie :)
Rekomendowane odpowiedzi