Napisano 29 Grudzień 200321 l na życzenie gurth\'a...;) pozdrawiam to ta smiechowa wersja z goblinem ps. za fantazy raczej nie przepadam ale czasami trzeba coś maźnąć...
Napisano 29 Grudzień 200321 l naprawde dobre sysunki, ciekawy styl, mogly by byc tylko troche ciemniejsze....
Napisano 29 Grudzień 200321 l HA! super ze to wrzuciłeś znow.. świetne... pogromca smoków i szaman the best.... pozdrowienia....
Napisano 29 Grudzień 200321 l Szaman rulez :D Ten drugi jest na prawdę ciekawy - w ogłole masz ciekawą kreskę i styl. A próbowałes zrobić takie pracki gotowe, wykończone - bo na razie przedstawiasz je w formie szkiców - a chętnie zobaczyłbym te ostateczne wersje:D Pozdr Giorgione
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor Archangel, giorgione-to są tylko podkładówki dla kolesia który to koloruje w kompie...a co do stylu to się go szlifuje caly czas...;) jezeli o mnie chodzi to szykuje skok na tablecik...juz niedługo mam nadzieję. giorgione-...ja tez te pracki chetnie bym chcial widziec wykonczone:D dzięki chłopaki za jakiś czas podrzuce następne pozdrawiam
Napisano 29 Grudzień 200321 l nono.. mały nindza i fantsay - niezle. Wrzuc jeszcze wersje tego kumpla, ktory to koloruje to go zjedziemy, że tak dobrą podstawę zchrzanił :D
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor chlopak daje rade ....:D ale kolorki bede wrzucał jak sam zaczne...bynajmniej nie do tego...juz niedługo, mam nadzieje:D pozdrówka oki dorzucam następnego...inspirowane na japonskim uzbrojeniu samuraja z XIII-wieku pi razy drzwi:D
Napisano 7 Marzec 200421 l wieksze ??? jeszcze byscie wylapali wiecej bledow niz jest:D chcialem tylko zasygnalizowac ze prace sie posuwaja no i pewnie Tlaloc niedlugo pokaza co tam myszka wyskrobal, co do warhammera to kiedys to przegladalem a tak to internet i glowka, sugestie tlaloca .... i takie tam oki spadam pozdrowionka