littleninja Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 na życzenie gurth\'a...;) pozdrawiam to ta smiechowa wersja z goblinem ps. za fantazy raczej nie przepadam ale czasami trzeba coś maźnąć...
littleninja Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 2 wersje szamana ... pozdrówka dla Christian\'a Noir Stein\'a
Archangel Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 naprawde dobre sysunki, ciekawy styl, mogly by byc tylko troche ciemniejsze....
Amrun1 Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 HA! super ze to wrzuciłeś znow.. świetne... pogromca smoków i szaman the best.... pozdrowienia....
adek Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 heh... bardzo dobrze Ci wychodzi FANTASY. Bardzo dobre szkice.
giorgione Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 Szaman rulez :D Ten drugi jest na prawdę ciekawy - w ogłole masz ciekawą kreskę i styl. A próbowałes zrobić takie pracki gotowe, wykończone - bo na razie przedstawiasz je w formie szkiców - a chętnie zobaczyłbym te ostateczne wersje:D Pozdr Giorgione
littleninja Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 Archangel, giorgione-to są tylko podkładówki dla kolesia który to koloruje w kompie...a co do stylu to się go szlifuje caly czas...;) jezeli o mnie chodzi to szykuje skok na tablecik...juz niedługo mam nadzieję. giorgione-...ja tez te pracki chetnie bym chcial widziec wykonczone:D dzięki chłopaki za jakiś czas podrzuce następne pozdrawiam
Serinde Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 nono.. mały nindza i fantsay - niezle. Wrzuc jeszcze wersje tego kumpla, ktory to koloruje to go zjedziemy, że tak dobrą podstawę zchrzanił :D
littleninja Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Napisano 29 Grudzień 2003 chlopak daje rade ....:D ale kolorki bede wrzucał jak sam zaczne...bynajmniej nie do tego...juz niedługo, mam nadzieje:D pozdrówka oki dorzucam następnego...inspirowane na japonskim uzbrojeniu samuraja z XIII-wieku pi razy drzwi:D
leander Napisano 6 Marzec 2004 Napisano 6 Marzec 2004 Fajowe. Szkoda, że takie małe. I kontrastu troche by się przydało.
little-ninja Napisano 7 Marzec 2004 Napisano 7 Marzec 2004 wieksze ??? jeszcze byscie wylapali wiecej bledow niz jest:D chcialem tylko zasygnalizowac ze prace sie posuwaja no i pewnie Tlaloc niedlugo pokaza co tam myszka wyskrobal, co do warhammera to kiedys to przegladalem a tak to internet i glowka, sugestie tlaloca .... i takie tam oki spadam pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi