palmer Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Witam ... Czy ktos moze napisac jak zrobic uniwersalne studio w ktorym bedzie mozna renderowac pojedyncze przedmioty. W internecie znalazlem informacje ze profesjonalnie wyglada studio z "gradientem" ....... moze ktos zna adresy gdzie znajde informacje na ten temat pozdrawiam http://www2.3dluvr.com/11/82/S11A82FIL21.jpg
palmer Napisano 21 Listopad 2007 Autor Napisano 21 Listopad 2007 jak nie moge sobie poradzic ze stworzeniem studia za nic w swiecie nie moge uzyskac metalicznego odblasku na zyletce ... ... a na kuli jest pomocy ! zyletka jest mi potrzebna - baaardzo potrzebna
palmer Napisano 21 Listopad 2007 Autor Napisano 21 Listopad 2007 mam tylko hdri jako tlo ......probowalem juz "polozyc" zyletke na jakiejs plaskiej powierzchni ale nic nie dalo ...wciaz to samo . nie mam innej mapy hrdi ...moze cos innego by pomoglo bo widze ze w zyletce odbija sie tylko niebo ...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 znajdz tutorial tweetiego super opisane studio jak tylko hdri to wiadomoz ze nie bedzie co odbijac :]
Rekomendowane odpowiedzi