Gość cradleofbanan Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Witajcie.. Proszę was o pomoc co do utworu z filmu... poluję już jakiś czas i dalej moje poszukiwania nie mają rezultatu... http://www.youtube.com/watch?v=neqVqeDfXxM 7.35 min... co to za kawałek?? Pozdrawiam i proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 he chyba to james blunt :) z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Przyklejony: Was jest Die nazwen of This Song? (Multi-page thread 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... Ostatnia Strona) Leru .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Ja myśle że to Seal jest. Bo zalatuje Kiss from the rose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 wykonawca to znany amerykański raper BAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cradleofbanan Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Blunt niestety nie, seal też nie:( sprawdzałem... co do "Ban'a" właśnie sprawdzam.. nie wiesz jaki to tytuł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 co do "Ban'a" właśnie sprawdzam.. nie wiesz jaki to tytuł?? hehehehe :) w napisach na koncu filmu powinno byc kto to spiewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cradleofbanan Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Bardzo śmieszne!!:D Człowiek sie tu gubi, męczy a jeszcze się z niego śmieją>>:) jeszcze sprawdze to.. dzięki za radę.:) szokiem jest dla mnie to że na soundtracku nie ma tego kawałka..:( w napisach końcowych również nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Postuj w odpowiednim watku. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi