Napisano 29 Kwiecień 200420 l HEYAH Sikham no widzę że rzeczywiście się przyłożyłeś i poprawiłeś ładnie te drzwi - tak trzymać!!! Heh no widzę że zainteresowanie Twoją oponką wzrosło i ciągle rośnie w siłę - heh no nie mogę się nadziwić - nic jej nie brakuje a proporcje wręcz idealne :P Tylko na co Ty jeszcze czekasz?? RÓB TEGO TUTKA O OPONIE - będzie jednym z najlepszych. Do pracy, do pracy . . . A propos na dziale MODELING czekam na porady z modelowaniem BMW\"5\" którego nie było nawet sensu wrzucać na WIPa. ZAJRZYJCIE TAM>>>>>>>>>>>>>
Napisano 29 Kwiecień 200420 l No ładnie ci idzie i neony :D W przodzie widze troche wgniecienia (nerki są zbyt płaskie) i albo mi się wydaje albo to koło tylnie jest troszeczke krzywo zamontowane :] Oby tak dalej.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l nerke to ja bym oddał za taki samochód :) a może byś go sikham pozbawił nery :D nigdy nie widziałem bety bez nerek...albo mi się nigdy na oczy nie rzuciło :) przewidujesh spinki na maske ?? albo jakiś wlocik?? :) pozdrawiam...
Napisano 30 Kwiecień 200420 l hehehe sikham gdzie ty takie bajerki chcesz umiescic niemow ze na masce ???? niewiem jak innym ale mi sie to strasznie niepodoba :)
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor Predator niewiem jak ty ale ja bym niechciał żeby mi sie maska otwożyła jak jade 200km/h przez centrum miasta :>