Jump to content

Pojazd 3D : BMW M3 - Tuning

sikham

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nie przecze że bardzo ładny model :) tak mi się rzuca w oczy jedynie przednie nadkole którejest chyba za mocno do góry poszło :) ale mam wielka nadzieje że ta M3 będzie w Twoim wykonaniu mocno podobna do mojego ulubionego dzieła Hamanna...

BMW_M3_Laguna_Seca_II_2001_001.jpg

pozdro [piwo]

helo :)

nuda daje sie we znaki a nic nowego sie zaczynać niechce dlatego troche \"ulepszyłem\" i tak piekne M3 [lol2]

niegańcie mnie zbytnio za felgi bo są jeszcze nieskończone i robione w rhino ( 2 model jaki w całym życiu zrobiłem w tym programie :))

12.jpg

aha

brak klamek jest celowy bo tylna klapa jest również zaspawana :)

Najlepiej zeby szorował brzuchem po glebie:] Albo wywal kola i zrób mu płozy. To będzie hardcore tuning:] I Przyjrzyj sie czy przy tym miejscu na \"skrzela\" za przednim nadkolem jest prosto i jeszcze Ta linia pod oknami bocznymi taka jakaś nierowna sie wydaje.

no qrcze ładny nawet bardzo model staranny i głatki :) ale ja bym zaproponował pare rzeczy jeszcze :) mianowicie tylne nadkole do mnie nie przemawia...taki dziwnie zaookrągliłeś zamiast wydłużyć je, dorobić dystanse tylnych kół i poszerzyć odległość miedzy nimi :) tak jak mash na jpg który sam zamieściłeś....spojler na tylniej klapce gites :) ale na przednim zderzaku myśle że ta dokładka wcale nie jest potrzebna...i znią autko lepiej nie wygląda:) progi tesh udane...ale mógłbyś dorzucić jakiś potężny wlot powietrza...żeby podkreślić moc samochodu :P

ale i tak podoba mi się więc czesto tu będe zaglądał i i \"kadził\" na temat tuningu :P

pozdro..

Toudajew - pamietaj ze im wiecej plastiku +jakies naklejki na aucie tym poziom WT (wiejskiego tuningu, z ang. rice) niebezbiecznie wzrasta, a to wiaże sie ze smiechem i usunieciem charakteru samochodu.

Wiecej informacji mozna uzyskac w encyklopedii Brytanica:)

wlot na masce hmmmm ale na dachu jest nie do przyjecia :)

ta dokładka na przednim zderzaki będzie karbonowa wiec myśle że bedzie sie ładnie prezentować pozatym bez niej samochód ma za dużo miejsca z przodu :]

biore sie za tyłek trzeba jakiś \"ogromny\" wydech upchnąć ;)

Oooo... Co ja tu widze. Następne BMW M3 na tym forum. :)

Wuzek jest super, ale jak czytam jakie rzeczy chcecie tam zamontować to mi szczena odpada.

Zapodałbyś sikham siatke skierowaną na wycięcie między światłem a nadkolem, bo ja mam problem z tym miejscem.

Bede ci bardzo wdzięczny.

Originally posted by sikham

(...) i juz wiem co w bagażnik włoże :>

niech zgadnę... worek kartofli ;)

model całkiem fajny, ale nie przepadam za takim tuningiem :D wiem, wiem, zaraz będzie \"nie komentuj tuningu tylko model\" :P

trzymaj się [piwo]

Jakos nieszczegolnie przemawia do mnie taki wydech, ale o gustach sie nie rozmawia.

Co do modelu samego w sobie, to czy wszystko jest w porzadku w łączeniu gornej czesci lewego przedniego slupka z dachem i szyba? Bo z tego ujecia troche kanciaste sie wydaje.

..Czekam na update..